Переміщення Сонця з одного астрологічного знака до іншого може багато розповісти про ваше майбутнє. Сонце входить у Терези, його знак виснаження, 18 жовтня, знижуючи енергетичний рівень людей та позбавляючи людей енергії та мотивації. Марс, що згорів, з'явиться вже 6 жовтня, а Меркурій увійде в Діву, свій знак екзальтації, 2 жовтня. Юпітер знаходиться у ретроградному русі в Овні. Венера увійде до Лева 2 жовтня, тоді як Сатурн рухатиметься ретроградно у Водолії. 30 жовтня – знаменний день у світі астрології. Щоб дізнатись більше, читайте нижче.

Овен

Читайте також: Любовний гороскоп на жовтень 2023: яких знаків зодіаку чекає зрада, весілля чи розставання

Усі уродженці сонячного знаку Овна планують розпочати місяць на гарній ноті. Ви, ймовірно, отримаєте підвищення по службі та заслужите похвали на роботі. Ваші колеги дорівнюватимуть на вас, а начальство ставитиметься до вас з великою повагою. Бізнесмени виявлять свої найкращі творчі здібності і, ймовірно, будуть на сходинку вище за своїх конкурентів, ви виграєте безліч проєктів/замовлень. Сприятливий час вказано у фінансовому відношенні, і це добрий час для інвестицій.

Телець

В уродженців сонячного знаку Тельця початок жовтня буде повільним. У розкладі можуть бути великі затримки, що викликають стрес та потрясіння у вашому професійному житті. Якщо ви бажаєте змінити роботу, зачекайте до середини місяця. Це гарний час, щоб покращити свої навички та придбати нові. У бізнесменів старт буде середнім, але в другі два тижні ви випередите своїх конкурентів і бізнес збільшиться в рази. З фінансами все буде гаразд після середнього старту.

Близнюки

Читайте також: Гороскоп на жовтень 2023 року для всіх знаків зодіаку: настане щастя та розчарування

У представників сонячних знаків Близнюків місяць буде вдалим у плані кар'єри. Ви виявите свої найкращі творчі здібності та будете оцінені начальством. Друга половина місяця принесе вам більший успіх та прибуток. Ви будете центром тяжіння на роботі, і ваші колеги дорівнюватимуть вам. Фінанси будуть хорошими, і ви зароблятимете великі гроші.

Рак

Уродженці сонячного знаку Рака у своїй кар'єрі зіткнуться з великим стресом та тиском. Якісь непередбачені перешкоди та затримки порушать графік роботи, а начальство не виявить розуміння та підтримки. Через місяць все почне ставати на свої місця, а справи на роботі покращаться. Бізнес працюватиме на середньому рівні. Фінанси будуть середніми, але очікуються деякі втрати. Уникайте торгівлі та інвестицій цього місяця.

Лев

Читайте також: Ретроградні планети у жовтні 2023 року: небезпечні періоди

Уродженці сонячного знака Лева можуть насолоджуватися плодами своєї праці, виконаної раніше. На вас чекає відмінний кар'єрний зріст, але це не означає, що ви сидітимете склавши руки і розслаблятиметеся. До важкої роботи немає короткого шляху, і зірки цього місяця сприяють, тому витягніть максимум користі з цього транзиту. Робоча поїздка за кордон принесе дуже прибуткові результати, ви отримаєте популярність і будете щедро винагороджені. Бізнесмени розширять свою роботу. У фінансовому плані весь місяць принесе вам гарну винагороду.

Діва

Уродженців сонячного знака Діви буде середній місяць з погляду кар'єри. Все залишиться як є, і результати, на які ви очікували, матимуть затримки. Представники бізнесу щосили намагатимуться конкурувати зі своїми конкурентами та програватимуть у бізнесі. Фінанси будуть меншими, ніж очікувалося, але грошової кризи не передбачається.

Терези

Читайте також: Місячний календар на жовтень 2023 року: фази Місяця, дні молодика та повного місяця

Представники сонячного знака Терези досягнуть багато чого цього місяця, але чомусь їм може не вистачати почуття задоволення. Ставте реалістичні цілі та завдання. Бізнес процвітатиме з деякими збоями. З фінансами все буде гаразд, але порада — не будьте марнотратні. Якщо ви робите інвестиції, будьте впевнені у всіх законних аспектах.

Скорпіон

Жовтневий кар'єрний шлях представників сонячного знаку Скорпіона розпочнеться на дуже добрій ноті. Ви будете користуватися великою повагою, і всі ваші колеги дорівнюватимуть вам. Ваше начальство високо оцінить вашу працю, і ви отримаєте щедру винагороду. Бізнес зростатиме семимильними кроками. У фінансовому плані це гарний місяць.

Стрілець

Читайте також: Сонячне та місячне затемнення в жовтні 2023: коли, що можна і не можна робити

Представники сонячного знака Стрільця будуть відчувати стабільність і задоволення у своїй кар'єрі. Ви набудете багато поваги та авторитету на роботі. Бізнесмени, швидше за все, досягнуть успіху і готові розширювати свою сферу діяльності. У фінансовому плані це дуже гарний місяць. Істотне зростання очікується у другій половині тижня. Цього місяця ви, мабуть, зробите деякі економічно вигідні інвестиції.

Козеріг

Цього місяця на уродженців сонячного знаку Козерога чекають злети та падіння у кар'єрі. Місяць може розпочатися не так, як очікувалося. Деякі перешкоди можуть затримати отримання результатів та призвести до фінансових втрат. Потрібно бути обережним у спілкуванні з людьми. Друга половина місяця значно покращить ситуацію, і ви зможете заспокоїти старших. Бізнесмени повинні бути обережні зі своїми конкурентами у бізнесі. Ваші фінанси, ймовірно, покращаться протягом місяця.

Водолій

Читайте також: Народжені стати зіркою: ТОП-5 знаків зодіаку, які досягнуть популярності

У перші два тижні місяця уродженці сонячного знаку Водолія зіткнуться з безліччю проблем. Не покладайтеся надто сильно на своїх колег, інакше вас можуть розчарувати. Це місяць "зроби сам". Бізнесмени можуть програти своїм конкурентам. У фінансовому плані перші два тижні будуть середніми, а потім, ймовірно, прийде гарний прибуток. Вам доведеться контролювати свої витрати та витрачати їх розумно.

Риби

Цього місяця уродженців сонячного знаку Риб чекає багато злетів та падінь у кар'єрі. Тубільці, які очікують на підвищення по службі, можуть зіткнутися з розчаруванням. Зміна роботи може бути клопіткою, тому будьте обережні і приймайте рішення обдумано, а не імпульсивно. Будь-яке важливе рішення щодо вашої кар'єри слід відкласти. Будьте обережні з крадіжкою та крадіжкою.