Астролог Сьюзен Тейлор підготувала гороскоп для всіх знаків зодіаку 26 вересня і розповіла, що чекає на деякі знаки зодіаку.


Гороскоп на день 26 вересня 2023 року для всіх знаків зодіаку


Читайте також: Гороскоп на вересень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 26 вересня для Овна

Марс у Скорпіоні — ваш таємничий сектор, і ви шукатимете з партнером чогось глибшого. Ведіть чесну розмову. Ваша життєва енергія змушує всіх прагнути відвідати вас. Але щадіть свій час.

Читайте також: Місячний календар на вересень 2023 року: дати молодика та повного місяця

Гороскоп на 26 вересня для Тельця

Ви схильні ненавидіти рутину, але щоденна рутина може принести вам сьогодні успіх. Сьогодні вас нічого не зупиняє. Осідлайте хвилю сили та поверніться додому з почуттям задоволення.

Читайте також: Любовний гороскоп на вересень 2023: на кого чекає заміжжя, а на кого розставання

Гороскоп на 26 вересня для Близнюків

Якщо люди тягнуть вас до мільйона різних напрямків, зробіть крок назад. Йди своєю дорогою. Коли Меркурій знову рухається прямо, ви можете відчути себе більш здатним впоратися з пройденою проблемою і пройти повз неї.

Гороскоп на 26 вересня для Раку

Сьогодні у знаків Рака буде суперечка. Знак Раку: якщо ви втомилися від самотності, але є інтровертним типом, ви можете спробувати онлайн-знайомства.

Читайте також: Сприятливі дні для весілля на осінь 2023: коли зірки радять укласти шлюб

Гороскоп на 26 вересня для Лева

На вас чекає фінансовий успіх протягом усього дня. Вашими щасливими числами будуть 9, 8, 4, 39 та 91. Можливо, вам сьогодні більше пощастить із фінансами. Ви можете отримати гроші.

Гороскоп на 26 вересня для Діви

Сьогодні на роботі може виникнути певна напруженість. Вас можуть розкритикувати за те, що ви зробили, але не приймайте це надто особисто.

Читайте також: Фінансовий гороскоп на вересень 2023 року — на які знаки зодіаку чекає бідність

Гороскоп на 26 вересня для Терезів

Ви все ще переживаєте через події минулого? Не зациклюйтесь на поганому, що з вами сталося. Робіть все можливе, щоб рухатись далі.

Читайте також: Магнітні бурі у вересні 2023: коли, як пережити

Гороскоп на 26 вересня для Скорпіона

Знаки Скорпіона сьогодні почуватимуться добре у стосунках. Якщо ваше серце нещодавно було розбите, переконайтеся, що ви знайшли достатньо часу, щоб зцілитись від усього цього.

Читайте також: Головні везунчики місяця: астрологічний прогноз

Гороскоп на 26 вересня для Стрільця

Ваш щасливий колір – пастельно-фіолетовий. Тримайтеся якомога далі від азартних ігор. Юпітер не покриє вас успіхом. Ви схильні ухилятися від своїх справжніх почуттів. Настав час розірвати це порочне коло.

Гороскоп на 26 вересня для Козерога

Робота сьогодні буде досить нудною та одноманітною. Запросіть колегу, якого ви любите, випити чи перекусити. Спілкування з кимось із роботи стане вам приємним заняттям.

Читайте також: Ретроградність планет у вересні 2023 року: небезпечні дати

Гороскоп на 26 вересня для Водолія

Для вашого психічного здоров'я було б корисним, якби ви звернулися до професіонала. Якщо у вас проблеми із зором, негайно зверніться до лікаря.

Гороскоп на 26 вересня для Риб

Ваш настрій може змінюватися вгору або вниз протягом дня. Щоб рости, вам потрібно поглянути в обличчя своїм страхам і впоратися з ними у здоровий спосіб.