Вересень цього року буде особливим, оскільки Всесвіт буде наповнений транзитами планет. Сонце переходить у земну Діву в середині місяця, а Венера виходить із згоряння і переходить у директ на початку вересня. Марс у Діві та Меркурії стає директним у Леві у середині вересня. Юпітер стане ретроградним 5 вересня. Для деяких зодіаків можуть виникнути деякі затримки та труднощі. Це також змусить людей старанніше працювати для досягнення своєї мети й піднесе людям деякі духовні уроки.

Овен

Читайте також: Гороскоп на вересень 2023 року для всіх знаків зодіаку

У другій половині місяця позначені деякі тривожні моменти з вашим партнером. Зберігайте ясність у спілкуванні з партнером і не дозволяйте його зіпсувати вам все. Діти чи підлітки у ній стануть джерелом радості. Самотні люди привертатимуть багато уваги з боку протилежної статі, і це їм сподобається. Закохані люди закохаються глибше, але радимо почекати деякий час, перш ніж брати на себе якісь зобов'язання.

Телець

Вам потрібно додати пікантності у ваші стосунки. Намагайтеся стати ближче до партнера і збільшити близькість. Сім'я буде турботою та підтримкою. Самотні люди насолоджуватимуться своїм одиноким статусом, а закохані люди будуть невпевнені. Пам'ятайте, що поспіх призводить до втрат, тому не поспішайте бути впевненим.

Близнюки

Читайте також: Рейтинг сексуальності за знаками зодіаку

У першій половині місяця ви насолодитеся миром і гармонією зі своїми партнерами. Сім'я почуватиметься забутою, тому рекомендується проводити час зі своїми рідними та близькими. Це гарний час, щоб розпочати планування своєї сім'ї. Самотні люди, швидше за все, знайдуть свою другу половинку, а закохані люди будуть готові зв'язати себе шлюбом.

Рак

Представники цього сонячного знаку отримають широку підтримку від свого партнера та розділять добрі дружні стосунки. Вказано деякі непорозуміння з членами сім'ї. Самотні люди будуть задоволені своїм самотнім статусом, а закохані люди будуть невпевненими і спантеличеними.

Лев

Читайте також: ТОП-5 найаналітичніших знаків зодіаку, які можуть стати детективами

У вас може виникнути непорозуміння з вашим партнером, яке проясниться протягом місяця. Порада: будьте комунікабельні. Намагайтеся поділитися своїми проблемами з партнером, а не приховувати їх під килимом. Сімейні узи будуть добрими. Самотні люди у другій половині місяця зустрінуть когось цікавого, і кохання розквітне. Не поспішайте і будьте певні, перш ніж брати на себе зобов'язання.

Діва

Ваші стосунки з партнером будуть нормальними. Ви будете насолоджуватися стабільністю та безпекою на внутрішньому фронті. Вам потрібно бути обережним у спілкуванні з друзями. Вам потрібно бути обережним у тому, що ви кажете своїм друзям та сім'ї.

Терези

Читайте також: Найпунктуальніші знаки зодіаку: ніколи не спізнюються

Ваші відносини з партнером будуть хорошими. Вам потрібно працювати над підвищенням свого лібідо та покращенням сексуального життя. У вас можуть бути деякі розбіжності з членами сім'ї, тому радимо бути уважними. Самотні люди можуть зніяковіти з вибором партнера, але закохані люди передуматимуть з приводу своїх партнерів.

Скорпіон

Уродженці Скорпіона насолоджуватимуться миром та гармонією на домашньому фронті. Ваші відносини покращаться, якщо ви докладете зусиль, щоб не копатися в минулому. Сімейні узи будуть розслаблюючими та приємними. Самотні зустрінуть багато нових людей, а закохані рухатимуться до шлюбу.

Стрілець

Читайте також: М'яка та ніжна натура: ТОП-5 душевних та гармонійних знаків зодіаку

Деякі непорозуміння та розрив у спілкуванні можуть викликати тертя на внутрішньому фронті. Немає нічого кращого, ніж чесність та відвертість. Вирішуйте проблеми та вирішуйте їх мирним шляхом. У вас будуть хороші зв'язки з сім'єю, і вони вас підтримуватимуть. На самотніх людей чекає дуже довгий час. Вони зустрінуть багато цікавих людей і будуть розпещені вибором. Закохані люди стануть ближчими і насолодяться гарною дружелюбністю.

Козеріг

Ваші стосунки з партнером мають покращитись. Різкість минулого зникне, і через місяць все стане краще. Ви розділите хорошу дружелюбність із членами сім'ї. Самотні будуть жити минулим і намагатимуться зберегти безплідні стосунки. Закохані люди почуватимуться комфортно зі своїми партнерами. Не поспішайте робити те, про що ви можете пошкодувати пізніше.

Водолій

Читайте також: ТОП-5 холоднокровних знаків зодіаку

Це не найкращий місяць для пар. Ви повинні бути обережними в тому, що ви говорите один одному. Найкраще залишити простір та відстань, щоб зменшити тертя. Проводьте час із сім'єю і добре спілкуйтеся, щоб унеможливити непорозуміння. Самотні уродженці можуть почуватися самотніми та засмученими. Вам необхідно попрацювати над формуванням позитивного мислення. Закохані люди не повинні покладати надто великі надії на своїх партнерів, поважати думку та пропозиції свого партнера.

Риби

Рибам треба попрацювати над своїми стосунками. Вам потрібно бути більш терплячим зі своїм партнером і дбайливим по відношенню до своєї родини та друзів.