Астролог Сьюзен Тейлор підготувала гороскоп для всіх знаків зодіаку 29 серпня і розповіла, що чекає на деякі символи зодіаку.


Гороскоп на день 29 серпня 2023 року для всіх знаків зодіаку


Читайте також: Фінансовий гороскоп на серпень 2023 – хто купатиметься в грошах?

Гороскоп на 29 серпня для Овна

Одинокі знаки повинні встановити програму для знайомств. Якщо вам складно фліртувати особисто, програма для знайомств вирішить ваші проблеми. Зняті таблички будуть говорити про народження дітей.

Читайте також: Любовний гороскоп на серпень: хто зустріти своє кохання, а хто – розлучиться

Гороскоп на 29 серпня для Тельця

Числа 19 та 23 – ваші щасливі числа сьогодні. Чекайте на додаткові гроші в кінці дня. Однак перш ніж вирушити в подорож, обов'язково прочитайте місцеві звичаї.

Читайте також: Ретроградні планети у серпні 2023: які дні місяця найнебезпечніші

Гороскоп на 29 серпня для Близнюків

У вас може бути інший стиль розв'язання проблем на роботі, але він є ефективним! Сьогодні той день, коли у вашій кар'єрі відбудуться великі події.

Гороскоп на 29 серпня для Раку

Якщо ви хочете досягти успіху в тому виді спорту, яким займаєтеся, вам також необхідно скоригувати свій раціон. Поговоріть із дієтологом, щоб отримати пораду.

Читайте також: Сприятливі дні для весілля на осінь 2023: коли зірки радять укласти шлюб

Гороскоп на 29 серпня для Лева

Будьте більш відкритими та товариськими з друзями. Вони люблять вас беззастережно. Проведіть деякий час із членом сім'ї, якого ви давно не бачили.

Читайте також: Гороскоп кар'єри, грошей та бізнесу: які зміни чекають на всі знаки зодіаку в серпні 2023 року

Гороскоп на 29 серпня для Діви

Якщо ви припустилися помилки, зараз саме час відкритися і просити вибачення. Ця особлива людина, можливо, ще не пішла. Уникайте драм на роботі. Витратьте свої кровно зароблені гроші на те, чого ви заслуговуєте.

Читайте також: Везунчики серпня 2023 року по гороскопу: астропрогноз для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 29 серпня для Терезів

Куди б ви не пішли, удача буде там. Ваше здоров'я завжди має бути пріоритетом номер один. Харчуйте добре і переконайтеся, що ви годуєте свій організм тим, що йому потрібно.

Гороскоп на 29 серпня для Скорпіона

Слідкуйте за своїм поглядом та не дозволяйте енергії інших людей впливати на вашу власну. Вам буде помірно везти, коли справа стосується вашого фінансового стану. Не інвестуйте у фондовий ринок сьогодні.

Читайте також: Магнітні бурі у серпні 2023

Гороскоп на 29 серпня для Стрільця

Попри те, що ви дуже відданий партнер, ви іноді трохи відхиляєтеся від справ, і ви це знаєте. Ви необов'язково обманюєте, але, скажімо так, ви знаєте, що те, що ви робите, є неправильним.

Читайте також: Місячний календар на серпень 2023: молодик, повня, небезпечні дні

Гороскоп на 29 серпня для Козерога

Ви не любите покладатися на людей і всі це знають. Через це ви, можливо, не будете найкращим командним гравцем, але цій навичці вам потрібно навчитися. Ваше фінансове становище покращиться.

Читайте також: Садові роботи у серпні: як і коли готуватися до осінньо-зимового сезону

Гороскоп на 29 серпня для Водолія

Ви відчуєте безліч різких змін настрою. Ваше здоров'я не змінюється, але вам потрібно почати набувати здоровіших звичок. Як тільки ви зміните свої звички й станете здоровішими, ви відчуєте себе краще.

Гороскоп на 29 серпня для Риб

Людям подобається це у вас, і вони зазвичай зачаровані вашою чудовою особистістю. Однак час від часу ви можете бути дуже безжальним. Будьте обережні з тим, що ви кажете і кому.