Астролог Сьюзен Тейлор підготувала гороскоп для всіх знаків зодіаку 28 серпня і розповіла, що чекає на деякі символи зодіаку.


Гороскоп на день 28 серпня 2023 року для всіх знаків зодіаку


Читайте також: Фінансовий гороскоп на серпень 2023 – хто купатиметься в грошах?

Гороскоп на 28 серпня для Овна

В емоційному плані ви сьогодні через багато чого проходите. Запис на прийом до професіонала суттєво допоможе у вашій ситуації. Якщо це неможливо, зателефонуйте другу.

Читайте також: Любовний гороскоп на серпень: хто зустріти своє кохання, а хто – розлучиться

Гороскоп на 28 серпня для Тельця

Відкиньте всі негативні аспекти, які ховалися у вашому особистому житті в минулому, та знайдіть нові стосунки. Будьте відкриті для інших, але не послаблюйте свою пильність: цей день повинен йти на вашу користь від початку до кінця.

Читайте також: Ретроградні планети у серпні 2023: які дні місяця найнебезпечніші

Гороскоп на 28 серпня для Близнюків

Будьте обережні за кермом. Уникайте нічних подорожей та далеких поїздок. Успіх не на вашому боці, тому рекомендується не ризикувати.

Гороскоп на 28 серпня для Раку

Почуття задоволення, ймовірно, перетворить цей день на хороший день з погляду вашого фінансового стану. Очікування високі, ваш войовничий дух прокинеться, а відданість допоможе здійснити давно відкладені прагнення.

Читайте також: Сприятливі дні для весілля на осінь 2023: коли зірки радять укласти шлюб

Гороскоп на 28 серпня для Лева

Цей день схожий на день, коли ви зможете відчути себе непереможним, вас огорне загальна гарна форма. Постарайтеся бути активнішими, зберігайте пильність, особливо у другій половині дня, навіть якщо ваш настрій говорить про інше.

Читайте також: Гороскоп кар'єри, грошей та бізнесу: які зміни чекають на всі знаки зодіаку в серпні 2023 року

Гороскоп на 28 серпня для Діви

Ви почуваєтеся непогано і здається, що легко можете визначити успіх успіху. Сьогодні ви будете дуже захоплені речами. Вірте у себе. Перестаньте боятися відмови та зробіть це. Життя коротке, і ця особлива людина може швидко пройти повз вас.

Читайте також: Везунчики серпня 2023 року по гороскопу: астропрогноз для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 28 серпня для Терезів

Якщо від планів подорожей у вас паморочиться в голові, відпочиньте від них небагато. Ранкова пробіжка може здатися вам пеклом. Але якщо спорт увійдете у звичку, ви будете раді, що це зробили. Ви відчуєте заряд енергії на наступні дні.

Гороскоп на 28 серпня для Скорпіона

Якщо хтось не справляється зі своїми обов'язками, то треба боротися з цим. В іншому випадку ви обоє можете постраждати. Це нормально показувати людям, що вам сумно. Вам не потрібно бути ввімкненим весь час. Люди цінують вашу вразливу сторону.

Читайте також: Магнітні бурі у серпні 2023

Гороскоп на 28 серпня для Стрільця

Відносини вимагають адаптивності та неупередженості. Є перешкоди, які необхідно подолати, і ви можете боротися з невпевненістю в собі, особливо якщо ви беретеся за щось, у чому ви зазнали невдачі.

Читайте також: Місячний календар на серпень 2023: молодик, повня, небезпечні дні

Гороскоп на 28 серпня для Козерога

Переважними є незаплановані або несподівані поїздки на спортивні заходи. Ви більш ніж готові прийняти обмеження та добровільну аскезу, оскільки ваші цілі в галузі здоров'я важливі для вас і коштують короткострокові жертви.

Читайте також: Садові роботи у серпні: як і коли готуватися до осінньо-зимового сезону

Гороскоп на 28 серпня для Водолія

Водолії дуже спонтанно реагують на серцеві справи та швидко починають нові стосунки. Справи у фінансовому плані покращуються. Ваші розумні фінансові рішення починають приносити плоди й тепер у вас менше боргів. Знаки, які мають кар'єру у сфері фінансів чи бізнесу, сьогодні мають важкий день.

Гороскоп на 28 серпня для Риб

Риби відчуватимуться так, ніби їхні стосунки трохи охолонули. Подивіться, що ви можете зробити, щоб повернути іскру у ваші стосунки. Самотні знаки почуваються добре поруч із знаками Лева.