Астролог Сьюзен Тейлор підготувала гороскоп для всіх знаків зодіаку 25 серпня і розповіла, що чекає на деякі символи зодіаку.


Гороскоп на день 25 серпня 2023 року для всіх знаків зодіаку


Читайте також: Фінансовий гороскоп на серпень 2023 – хто купатиметься в грошах?

Гороскоп на 25 серпня для Овна

Самотні знаки Овна не почуватимуться такими кокетливими, як завжди, але це буде гарний день. Одержимі знаки Овна може бути трохи розчаровані поведінкою свого партнера.

Читайте також: Любовний гороскоп на серпень: хто зустріти своє кохання, а хто – розлучиться

Гороскоп на 25 серпня для Тельця

Сьогодні ви можете отримати дуже цікавий лист. Цілком ймовірно, що ваш бос може навіть захотіти поговорити про вас про можливе підвищення. Юпітер посилає вам багато удачі, коли справа стосується вашого фінансового стану.

Читайте також: Ретроградні планети у серпні 2023: які дні місяця найнебезпечніші

Гороскоп на 25 серпня для Близнюків

Сьогодні у вас можуть бути проблеми із гормонами. Якщо ви відчуваєте стрес, медитація — чудовий спосіб позбутися негативної енергії. На жаль, у вас на думці багато тривожних речей. Будьте обережні, мандруючи сьогодні машиною.

Гороскоп на 25 серпня для Раку

Попри те, що ви трохи не в собі, ви робите все можливе, щоб зберегти кохання. Це складно, але воно того варте. Венера сьогодні робить вас більш ревнивим та власним. Будьте обережні, оскільки це може створити дистанцію між вами та вашим партнером.

Читайте також: Сприятливі дні для весілля на осінь 2023: коли зірки радять укласти шлюб

Гороскоп на 25 серпня для Лева

Числа 58, 43, 1, 4 та 94 стануть вашими щасливими числами сьогодні. Інвестуйте у ринок нерухомості сьогодні. Сьогодні ви відчуєте натхнення. Запишіть всі ідеї, які ви маєте, тому що одна з цих ідей може змінити ваше життя.

Читайте також: Гороскоп кар'єри, грошей та бізнесу: які зміни чекають на всі знаки зодіаку в серпні 2023 року

Гороскоп на 25 серпня для Діви

Сьогодні ви прагнете інтимних переживань зі своїм партнером. Або, якщо ви самотні, можливо, вам хочеться якогось романтичного людського зв'язку. Не бійтеся дати своєму серцю те, що воно заслуговує.

Читайте також: Везунчики серпня 2023 року по гороскопу: астропрогноз для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 25 серпня для Терезів

Сверблячка ніг і бажання нових вражень можуть викликати у вас занепокоєння. Якщо ви хочете чогось досить сильно, то дійте.

Гороскоп на 25 серпня для Скорпіона

Прагнення більш творчого виходу на вашій нинішній посаді може призвести до розчарування. Ви самі відповідаєте за долю. Постарайтеся не розорити бюджет цих вихідних, це може бути складно, але це необхідно.

Читайте також: Магнітні бурі у серпні 2023

Гороскоп на 25 серпня для Стрільця

Якщо сьогодні спостерігається відставання енергії, це важливо визнати. Рання ніч може бути тим, що лікар прописав. Намагайтеся не бути такими чутливими, коли справа стосується думки інших людей. У всіх різні думки, і вони не завжди можуть дійти згоди.

Читайте також: Місячний календар на серпень 2023: молодик, повня, небезпечні дні

Гороскоп на 25 серпня для Козерога

Самотні ви чи зайняті, всі захоплюються вашою красою та вашим гумором. Знак Козерога намагатиметься фліртувати з вами сьогодні, але це не обов'язково буде щось багатообіцяюче.

Читайте також: Садові роботи у серпні: як і коли готуватися до осінньо-зимового сезону

Гороскоп на 25 серпня для Водолія

Найголовніше – зберігати щасливий та позитивний настрій під час подорожі. Не засмучуйтеся через речі, які знаходяться поза вашим контролем.

Гороскоп на 25 серпня для Риб

Сьогодні вам належить ухвалити дуже важливе рішення на роботі. Ви зазнаєте певних фінансових втрат, але швидко їх відновите. Більше жодних виправдань! Ви повинні відповідальніше ставитися до себе і свого здоров'я. Зробіть щось, що зміцнить вашу імунну систему.