Астролог Сьюзен Тейлор підготувала гороскоп для всіх знаків зодіаку 22 серпня і розповіла, що чекає на деякі символи зодіаку.


Гороскоп на день 22 серпня 2023 року для всіх знаків зодіаку


Читайте також: Фінансовий гороскоп на серпень 2023 – хто купатиметься в грошах?

Гороскоп на 22 серпня для Овна

Одержимі знаки Овна почуватимуться абсолютно стабільно та впевнено, коли справа доходить до їхніх стосунків. Ваш партнер не виявляє до вас нічого, крім доброти та любові. Самотні знаки Овна будуть користуватися увагою Лева.

Читайте також: Любовний гороскоп на серпень: хто зустріти своє кохання, а хто – розлучиться

Гороскоп на 22 серпня для Тельця

Постарайтеся знайти способи заощадити трохи грошей, але при цьому чудово провести час у місці, де ви ніколи раніше не були. Будьте розумною людиною!

Читайте також: Ретроградні планети у серпні 2023: які дні місяця найнебезпечніші

Гороскоп на 22 серпня для Близнюків

Ваші щасливі числа – 31, 10 та 9. В азартних іграх вам пощастить небагато. У фінансовому плані у вас все гаразд. Тим не менш, ви повинні зробити все можливе, щоб накопичити якнайбільше грошей. Ніколи не знаєш, що може статися, і для чого тобі знадобляться гроші.

Гороскоп на 22 серпня для Раку

Вам потрібно залишатися активним, Раку. Особливо, якщо ви боїтеся набрати вагу. Тримайте подалі від продуктів з високим вмістом калорій, цукру чи жиру.

Читайте також: Сприятливі дні для весілля на осінь 2023: коли зірки радять укласти шлюб

Гороскоп на 22 серпня для Лева

Через що б ви не пройшли, залишайтеся терплячими та зберігайте спокій. Вдихніть і видихніть, Лев. Чи не зациклюйтесь на речах, які ви не можете контролювати.

Читайте також: Гороскоп кар'єри, грошей та бізнесу: які зміни чекають на всі знаки зодіаку в серпні 2023 року

Гороскоп на 22 серпня для Діви

Сексуальні та соціальні відносини, які починаються зараз, матимуть сильний кармічний зв'язок — ви, можливо, зустрічалися у минулому житті, і у вас може бути надзвичайно гостре екстрасенсорне сприйняття разом.

Читайте також: Везунчики серпня 2023 року по гороскопу: астропрогноз для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 22 серпня для Терезів

Терезам супроводжує успіх при бронюванні далеких поїздок для розваги. Якщо ви мріяли про подорож, особливо про далеке місце, це ознака того, що вам потрібно рухатися. Також вам пощастить, коли ви купуєте товари з-за кордону.

Гороскоп на 22 серпня для Скорпіона

Оцінюйте все, що ви робите, на особистому рівні, особливо коли ви можете залежати від інших у фінансуванні чи підтримці.

Читайте також: Магнітні бурі у серпні 2023

Гороскоп на 22 серпня для Стрільця

Повільна лють може бути проблемою. Проблеми, які ви пригнічували або стримували, можуть виплескуватися на поверхню, як виверження вулкана, викликаючи деякі неприємності.

Читайте також: Місячний календар на серпень 2023: молодик, повня, небезпечні дні

Гороскоп на 22 серпня для Козерога

Побачення останнім часом не були твоєю справою. Однак є дуже особлива людина, про яку ви думаєте весь день. Одружені знаки проведуть приємний прохолодний день зі своїм партнером.

Читайте також: Садові роботи у серпні: як і коли готуватися до осінньо-зимового сезону

Гороскоп на 22 серпня для Водолія

Сьогодні увечері ви станете щасливою зіркою! Успіх буде слідувати за вами, що б ви не робили і де б ви не знаходилися. У фінансовому плані ви, нарешті, стали набагато кращими! Сьогодні буде хороший день для інвестицій, але не вкладайте нічого надто великого, тому що це дійсно великий ризик.

Гороскоп на 22 серпня для Риб

Якщо ви починаєте почуватися погано, скасуйте свої плани сьогодні та залишайтеся вдома. За потреби запишіться на прийом до лікаря.