Щоб трохи відволіктися, ми пропонуємо веселий гороскоп – хто ви з казок згідно із зодіаком. У характеристиці героя можна знайти щось спільне із собою.

Овен - Змій Горинич

Овни люблять масштабність, їх постійно тягне до високого, і знак справді здатний справжні, великі дії та почуття. Однак варто берегтися тим, хто не поділяє їхніх поглядів, - спекелять без задньої думки.

Источник: pinterest

Телець - Домовик

Представники знаку – ще ті домосіди. Вони люблять чистоту, наводити затишок у будинку та щоб завжди пахло пирогами.

Источник: pinterest

Близнюки - Лісовик

Близнюки, як і Лісовик, живуть з установкою, що крім них ніхто не знає життя. Від знаку походить енергія, а також вони люблять поговорити. Можуть так заплутати співрозмовника, що той сам не зрозуміє, як опинився у тій ситуації.

Источник: pinterest

Рак - Білосніжка

Рак, як і Білосніжка, цікаві, ввічливі та наділені внутрішнім добром та теплотою. Коли їхнє життя сповнене любов'ю та щастям, вони ніби прокидаються з глибокого сну.

Источник: pinterest

Лев - Кіт Баюн

Є у знаку щось цинічне, але водночас Леви інтелектуальні. Знак добиватиметься своєї мети до останнього. Однак забудькуватий. Знак упертий і нахабний, але привабливий і харизматичний.

Источник: pinterest

Діва - Баба Яга

Перехитрити знак - справа марна, оскільки сам фахівець з обманів. Діва, як і Баба-Яга, вимоглива до всіх, як і до себе. Проте не люблять критики, хоч самі не проти вказати на нестачу іншої людини.

Источник: pinterest

Ваги - Колобок

Знак зодіаку відрізняється своєю кмітливістю, практичністю та простотою. Терези зсередини відчувають небезпеку і вміють швидко збагнути, як вийти із ситуації. Знак вважає за гідність свою зовнішність, а комплекси - це точно не про Терези.

Источник: pinterest

Скорпіон - Русалочка

Русалка плаває у власному вирі емоцій і рідко виходить звідти. Також і Скорпіони - складні натури, які нерідко кидаються з крайності в крайність. Їхній настрій може змінюватися дуже різко, постійно всередині відбувається боротьба між високими ідеалами та звичайними "земними" бажаннями.

Источник: pinterest

Стрілець - Пітер Пен

Пітер Пен, який мріяв не дорослішати, це точно прототип Стрільця. Знак також хотів би не старіти і залишатися енергійним до останнього. Вони оптимістичні та веселі практично завжди.

Источник: pinterest

Козеріг - Кощій Безсмертний

Представник знака прикриває свій справжній характер ніжністю та ласкою. Однак Козеріг ні перед чим не зупиниться, щоб досягти свого.

Источник: pinterest

Водолій - Соловей Розбійник

Водолії - творчі та ніжні натури, проте далеко не спокійні. Вони повітряні та вміють по-справжньому насолоджуватися життям.

Источник: pinterest

Риби - Водяний

У глибині душі Водяний сприймає себе Золотою рибкою, яка підкорює моря, але водночас далі за своє болото нікуди не збирається. Також і Риби – вони консервативні та не люблять великих змін. Також знак - невиправний романтик.

Источник: pinterest