У січні місяці віє вітер кохання! Підтримувані енергією Венери у Водолії та Юпітера в Овні деякі знаки зодіаку найближчими днями зазнають справжнього кохання. На щастя, у цей період вони відчують ніжність, прихильність та пристрасть.


Які знаки зодіаку знайдуть кохання найближчими днями?


Близнюки

Романтичні та пристрасні Близнюки стикаються з великими труднощами, коли справа доходить до першого кроку. Але радійте, період кохання нарешті настав! Вам доведеться пережити низку позитивних подій, які приведуть вас до нових знайомств і набуття любові. Тим не менш, вам доведеться набратися терпіння, давши своєму коханому час все обміркувати. Ваш шлях неодмінно буде усіяний підводним камінням, але тримайтеся і не здавайтеся при першій же перешкоді, адже гра того варта

Терези

У Водолії з 4 по 27 січня Венера розчищатиме вам шлях, залишаючи місце для нових зустрічей. Для Терезів цей період буде ідеальним, щоб внести деякі зміни до свого особистого життя. Представники цього знаку Повітря помітять, що близький знайомий набагато дбайливіший, ніж зазвичай. У цей період вам також пощастить зав'язати нові відносини. Вам вдасться розпочати гарну історію кохання. Ви житимете справжнім романом, увінчаним приємними моментами та дорогоцінними спогадами, які зрештою можуть призвести до весілля.

Риби

Для Риб цей період буде гарним часом для зустрічей, примирень та нових знайомств. Якщо ви вже налаштовані, будьте впевнені, гармонія запанує після невеликого періоду метушні. Вам потрібно буде використати свій минулий досвід, щоб ухвалити найкращі можливі рішення. Якщо у вас є хтось у вашому серці, але ви не можете сказати йому про це, візьміть свою мужність обома руками і слідуйте своєму серцю.