Наступний 2023 рік по східному гороскопу пройде під покровительством Чорного Водяного Кролика (Кота). Астрологи запевняють, що це звірятко не буде таким агресивним і непередбачуваним, як символ 2022 року — Тигр. Кролик принесе в наше життя спокій та гарні зміни.

Читайте також: Беллу Хадід визнали найстильнішою жінкою на планеті

Щоб усі бажання здійснилися, потрібно правильно підготуватися до зустрічі з символом Нового року, насамперед придбати кілька талісманів на удачу.

Розповідаємо, які речі допоможуть кожному знаку зодіаку залучити до своєї оселі багатство, любов та щастя на рік Чорного Водяного Кролика (Кота). 

Овен

У 2023 році Овнам доведеться прийняти безліч важливих рішень. Ретельно спланувати свої дії у Новому році вам допоможуть блокнот або гаджет із додатком-органайзером. Бажано, щоб придбання було червоного, жовтого, оранжевого чи пурпурового кольору.

Телець

Рік Кролика обіцяє Тельцям безліч корисних знайомств. Для запису контактів можна придбати новий смартфон. Вдалі кольори — зелений і смарагдовий.

Близнюки

Чорний Водяний Кролик хоче, щоб Близнюки у 2023 році зайнялися своїм здоров'ям. Тому талісманом вам стане нова спортивна форма, гантелі, килимок для йоги та інше приладдя для занять спортом. Ідеально, якщо вони будуть жовтого кольору.

Талісмани на рік Кролика
Талісмани на рік Кролика
freepik.com

Рак

Наступний рік обіцяє Ракам безліч поїздок та подорожей. Тому варто задуматися про купівлю дорожньої сумки чи валізи. Щасливими кольорами для вас у 2023-му будуть синій, сріблястий та блакитний.

Лев

Читайте також: Ані Лорак виправдалася за своє мовчання про війну

Після низки невдач і стресових ситуацій Левам допоможуть повернути впевненість у собі купівля косметики або великого дзеркала. Залучити щастя також допоможуть речі жовтого або помаранчевого кольору.

Діва

У 2023 році Дівам потрібно бути обережнішими з великими витратами та кредитами. Навпаки, рекомендується відкладати трохи на чорний день. Для цього вам знадобиться скарбничка. Крім того, удачу вам принесуть речі коричневого, зеленого, блакитного та бежевого кольору.

Талісмани на 2023 рік
Талісмани на 2023 рік
freepik.com

Терези

У 2023 році вам варто зайнятися саморозвитком та придбати річ, яка уособлює ваше бажання. Наприклад, якщо ви хочете вивчити іноземну мову, то купіть підручник, а якщо бажаєте навчитися малювати — то фарби та пензлі. Краще вибирати покупки у кольорах морської хвилі.

Скорпіон

Скорпіони на рік Кролика стануть успішними лише в тому випадку, якщо нічого не забуватимуть і ніколи не спізнюватимуться. Тому вам варто купити блокнот для запису важливих справ або наручний годинник. Кольори, які принесуть вам удачу в 2023 році, це темно-червоний, чорний і пурпурний.

Стрілець

Стрільцям у цьому році доведеться навчитися самовладанню. Адже на них чекає безліч емоційних подій. Ідеальний час, щоб зайнятися йогою. Тому вашими талісманами можуть стати килимок для йоги, ефірні олії та аромапалички. Вдалими кольорами будуть пурпуровий та бірюзовий.

2023 — рік Чорного Водяного Кролика
2023 — рік Чорного Водяного Кролика
freepik.com

Козеріг

Читайте також: Рідкісний вихід: Марго Роббі показала свого чоловіка

У Козерогів у 2023-му намічаються великі зміни в житті: переїзд, купівля нерухомості або авто, нова робота, ремонт житла. Як талісмани на удачу можуть служити щоденник з ручкою, стелаж або нова полиця у будь-яких відтінках коричневого кольору.

Водолій

На представників цього знака на рік Кролика чекають часті поїздки та піші прогулянки — відрядження, подорожі чи походи. Вам знадобиться новий рюкзак (або валіза) та дуже зручне взуття. Бажано, щоби ці речі були блакитного, лавандового, сріблястого, чорного або м'ятного відтінку.

Риби

У Риб у 2023 році намічається кар'єрне зростання. Однак, успіх на роботі може призвести до того, що родичі втратять вашу увагу. Щоб цього не сталося, придбайте настільні ігри або рамки для сімейних фотографій. Щасливими відтінками цього року стануть пурпуровий, фіолетовий і лавандовий.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: