Астрологи назвали три знаки зодіаку жінок, які не підходять для сімейного життя та очолюють рейтинги найгірших дружин.

Лев

Читайте також: Які у вас магічні здібності за знаком зодіаку

Представниці цього знака люблять бути в центрі уваги, тому вимагають від своїх чоловіків стовідсоткового обожнювання. Левиці хочуть, щоб другі половинки відгадували їхні бажання замість того, щоб прямо сказати про свої потреби. Але, на жаль, не всі чоловіки мають телепатичні здібності. Крім того, Левиці не вміють підтримувати своїх чоловіків, коли у них виникають проблеми і невдачі. Вони вважають, що коханий чоловік повинен зробити їхнє життя «вічним святом», тому вони не готові витрачати свій час на прибирання та готування, проте час на марнотратство сімейного бюджету у них завжди знайдеться.

Скорпіон

Чоловікам жінок-Скорпіонів можна тільки поспівчувати: відразу після весілля вони стають рабами власних дружин. Спочатку буде приємно виконувати бажання своєї коханої, доки вона не почне «втоптувати в бруд» через будь-яке невірне (на її думку) рішення. Крім того, представниці знаку зодіаку Скорпіон ще ті брехуни.

Риби

Жінки-Риби не вміють управляти фінансами. Вони можуть витратити весь сімейний бюджет на непотрібне барахло, а потім дорікати своєму чоловікові, що він мало заробляє. Та й побутові проблеми їх не дуже цікавлять. Так що одружуватися з Рибкою — це все одно, що завести домашнього улюбленця: в будинку житиме гарна істота, яка зовсім не пристосована до самостійного життя.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: