Канадська супермодель Лінда Євангеліста здійснила рідкісний вихід. 59-річна зірка подіумів та обкладинок з'явилася на публіці разом зі своїм сином. 18-річний Августин Джеймс підтримував зіркову маму на церемонії вручення премії Canadian Arts and Fashion Awards 2024, яка відбулася у готелі Fairmont Royal York у Торонто.

Читайте також: На барбера та манікюр: Дьомін розсекретив, скільки щомісяця витрачає на свою зовнішність

Євангеліста прийшла на захід у сріблястому парчовому костюмі від Erdem та хромованих туфлях, а її єдиний спадкоємець позував у чорному смокінгу та білій сорочці.

Лінда написала в інстаграм, що для неї «це дуже багато означало» бути з сім'єю на церемонії, де дизайнер Ердем Мораліоглу вручив їй премію Vanguard Award.

Модель тримала в секреті особу батька Августина протягом п'яти років, поки в 2011 році не подала до суду у сімейних справах Манхеттена позов на суму 46 тисяч доларів на місяць як аліменти на дитину проти французького мільярдера Франсуа-Анрі Піно.

Через дев'ять місяців Піно досяг позасудової угоди з Євангелістою. На той момент бізнесмен уже був одружений з голлівудською акторкою Сальмою Гаєк, яка народила йому дочку Валентину всього через рік після появи на світ Августина.

Варто зазначити, що у Гаєк склалися добрі стосунки з пасинком та його мамою. Кінозірка неодноразово запрошувала Лінду та Августина на сімейні свята.

Франсуа-Анрі Піно та Лінда Євангеліста / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що Дьомін зізнався, чому Мішина відмовилася від стосунків з ним.