Зірка фільмів «Дуже страшне кіно», «Труднощі перекладу», «Горбата гора» та «Моя суперколишня» Анна Феріс розповіла про свого єдиного спадкоємця під час рідкісного публічного виходу.

Читайте також: Заміжня Єфросиніна зареєструвалася у сервісі для знайомств Tinder

47-річна голлівудська акторка днями з'явилася на зйомках проєкту The Today Show, під час якого дала рідкісний коментар про свого 11-річного сина Джека від шлюбу із зіркою Marvel Крісом Праттом.

«Він сказав мені, що думає, що у нього волосся під пахвами. Це відбувається. Щось, що зводить мене з розуму від Джека — і я думаю, що більшість дітей — це типу: "Мамо, де мій рюкзак?", коли він прямо тут. Це типу: "Ти не можеш подивитись?" І як мені навчити його просто дивитися»,  — сказала Анна про свого сина, який вступає в період статевого дозрівання.

Анна Феріс та Кріс Пратт із сином у 2017 році / Источник: Getty Images

Анна також розповіла про те, що часто згадує, яким був Джек у ранні роки свого життя. «Іноді ти сумуєш за цим, коли дивишся на старі фотографії, але мені дуже подобається цей вік», — зазначила вона.

Нагадаємо, що Феріс і Пратт були одружені у 2009-2018 роках. Зараз Кріс у шлюбі зі старшою дочкою Арнольда Шварценеггера і разом із нею виховує двох дочок.

Раніше ми писали, що Брежнєва висловилася про особисте життя після розлучення з Меладзе.