Американська супермодель та підприємниця Сінді Кроуфорд публічно звернулася до свого сина від шлюбу з колишнім манекенником, ресторатором та власником нічних клубів Ренді Гербером. На своїй сторінці в інстаграм 57-річна зірка подіумів привітала спадкоємця з днем ​​народження.

Читайте також: «Відтепер усі мої діти вдома»: Падалко оголосила про повернення доньки в Україну

Кроуфорд повідомила, що 2 липня Преслі відсвяткував ювілей. Хлопцеві, який як і його знаменита мама та молодша сестра Кая Гербер будує кар'єру у модельному бізнесі, виповнилося 25 років. З нагоди свята Сінді оприлюднила два знімки з іменинником.

На першому кадрі Преслі було знято під час однієї з професійних фотосесій у чорному піджаку з блискучими смужками. А на другому архівному знімку він у дитячому віці позував з довгим світлим волоссям і з макіяжем на очах у чорних штанях, чорній сорочці з короткими рукавами та з червоною краваткою.

«З днем ​​народження, Преслі. Вау — як тобі вже 25? Я так пишаюся тобою — як ти піклуєшся про свою родину та ставишся до друзів. Знай, що ми з татом завжди тут — підбадьорюємо тебе збоку. Ми любимо тебе з того дня, як я дізналася, що вагітна, і ніколи не припинимо!»,  — написала Сінді Кроуфорд своєму синові.

Раніше ми писали, що Саша Бо показала, як змінилося її обличчя після видалення філерів.