Популярна українська акторка телебачення, театру та кіно Анна Кошмал публічно звернулася до свого сина. Зірка серіалів «Встигнути до 30», «Село на мільйон» «Будиночок на щастя», «Скажені сусіди», «Папік» та «Слуга народу» привітала Михайла з днем ​​народження. У середу, 26 червня, хлопчику виповнилося 6 років.

На своїй сторінці в інстаграмі Анна запостила перше святкове фото. На свіжому знімку знаменита мама зі спадкоємцем позували в піжамах на тлі повітряних кульок. Поруч із Мишком можна побачити подарунок, який йому вручили батьки. Кошмал разом із чоловіком, ім'я якого досі вона тримає в таємниці, купили синові конструктор LEGO City. У розділі сторіз акторка розмістила відео з реакцією маленького іменинника на призент.

«6 років тому народився наш янгол Мишко. Він прийшов, щоб рятувати нас від поганого настрою, суму, лінощів і нормального сну. Наша найбільша радість та натхнення, такий маленький, але вже такий дорослий, наша безумовна любов та втіха. З Днем Народження, Синок», — написала Кошмал.

Анна Кошмал привітала сина із 6-річчям instagram.com/smorkovkina

Анна Кошмал привітала сина із 6-річчям instagram.com/smorkovkina

Раніше ми писали, що Вєрка Сердючка відмовилася виступати на Atlas United 2024.