Американський виконавець Марк Ентоні та володарка титулів «Міс Парагвай» та «Перша віце-міс Всесвіт-2021» Надя Феррейра поділилися новим фото з першою спільною дитиною. 55-річний колишній чоловік Дженніфер Лопес та його 24-річна нинішня дружина показали, як 12 червня відсвяткували перший день народження сина.

Читайте також: Раміна Есхакзай розсекретила, де служить її бойфренд-військовий

Надя оприлюднила знімок, де тримала маленького іменинника на руках на тлі величезної кількості повітряних кульок блакитного та коричневого кольору та фігурок ведмежат. У підписі до рідкісного кадру Феррейра вперше розповіла, яке ім'я отримав хлопчик. Молодшого сина Ентоні назвали Марком.

«Сьогодні виповнюється рік, як ти з’явився на світ, щоб навчити мене стількох речей... одна з них — це найбільша любов, яка існує... бути твоєю матір’ю, мій сину. Немає способу пояснити ту безмежну любов, яку я відчуваю до тебе, і хвилювання від того, як щодня спостерігати за твоїм зростанням і навчанням чогось нового. Вітаю з днем ​​народження найбільше благословення в моєму житті. Мій коханий Марко!», — написала модель англійською та іспанською мовами.

Малюк Марко — сьома дитина Марка Ентоні. У нього також є 30-річна дочка Аріанна та 28-річний син Чейз від колишньої дівчини Деббі Росадо, сини Крістіан (23 роки) та Раян (20 років) від колишньої дружини Даянари Торрес та 16-річні близнюки Емма та Макс від шлюбу з Дженніфер. Лопес.

Раніше ми писали, що новий «Холостяк» Терен зізнався, з якими дівчатами ніколи не зустрічатиметься.