Популярна українська телеведуча та журналістка Марічка Падалко вперше за довгий час поділилася у соцмережі фотографією із сімейного альбому. На своїй сторінці в Інстаграм зірка програми ТСН та багатодітна мама опублікувала кадр, де вона обіймала сина від колишнього нардепа та бійця ЗСУ Єгора Соболєва на тлі лісу. На знімку Марічка з'явилася у блакитній сукні із зображенням квітів, а її спадкоємець — у коричневій сорочці та джинсах.

Читайте також: Аніта Луценко зробила пластику після невдалої операції на животі

В описі до фото Падалко повідомила, що 14 березня Міша святкує 17-річчя. З нагоди дня народження сина ведуча поділилася цікавою історією про нього. За словами знаменитості, якось вона хотіла похвалитися перед сином листуванням із відомим футболістом, який з радістю відгукнувся на благодійну справу. Проте хлопець, який є футбольним шанувальником, заявив, що зараз його більше надихають українці з активною громадянською позицією.

Також Марічка зазначила, що іменинник ніколи не користувався популярністю батьків і згадала, як нещодавно одна з жінок сфотографувалася з нею як з мамою Міші, а не як із відомою ведучою. Варто зазначити, що зараз Михайло є активним учасником різних акцій на підтримку ЗСУ, героїв «Азовсталі» і виступає за те, щоб у столиці прибрали всі пам'ятники радянським та російським діячам політики та культури та перейменували вулиці на честь відомих українців.

«"Тільки не представляйте мене сином Марічки Падалко і Єгора Соболєва", — таке мені розповіла про сина одна блогерка, яка брала в Міші інтерв’ю для свого подкасту на YouTube. Він люблячий син своїх батьків, але ніколи не хоче користуватися їхнім соціальним капіталом.

Нещодавно пам’ятаючи про Міхіне багаторічне захоплення футболом, я хотіла похвалилася перед ним перепискою з відомим футболістом, який радо відгукнувся на одну добру справу. Міша раніше сумував, що не застав той період, коли я вела "ПРОСпорт".

– Знаєш, мам, ще рік тому, я би, можливо, сказав "вау! які люди!", бо мене захоплювали великі футболісти. Зараз мене захоплюють активні громадяни.

Сьогодні сину виповнилося 17 років. І ним я захоплююсь - його енергією і його друзями. Іноді дуже переживаю. Але завжди пишаюся.

І в цей день дозволю собі публічно побути його мамою. Тим більше, минулої неділі на акції зі мною вперше в житті сфотографувалися як «з мамою Міші». Це була жінка. яка чекає свого сина з полону»,
— написала про сина Падалка.

Раніше ми писали, що відома співачка поскаржилася, що народження дітей зруйнувало її кар'єру.