Всесвітньо відома американська співачка та акторка Шер подала заяву про опіку над своїм сином Елайджею Блю Оллманом через його передбачувані нещодавні проблеми зі зловживанням психоактивними речовинами. Згідно з документами, поданими до Верховного суду Лос-Анджелеса та отриманими виданням People, 77-річна володарка премій «Оскар» та «Греммі» прагне стати єдиним зберігачем майна свого сина, стверджуючи, що він «практично нездатний керувати своїми фінансовими ресурсами».

Читайте також: Колишня Ді Капріо відсвяткувала 55-річчя стрибком у крижане озеро у купальнику

У документі йдеться, що, хоча Елайджа має отримати активи з трасту до кінця року, Шер «терміново необхідно захистити майно Елайджі від втрати чи пошкодження», оскільки він «нині не може керувати своїми активами через серйозні проблеми з психічним здоров'ям». Артистка також заявляє, що її колишня невістка Маріангела Кінг не може бути  опікуном, оскільки «їхні бурхливі стосунки відзначені циклом наркозалежності та криз психічного здоров'я».

У документі стверджується, що Елайджа має право на регулярні виплати від Фонду, але, враховуючи його постійні проблеми із психічним здоров'ям та зловживанням психоактивними речовинами, Шер стурбована тим, що будь-які кошти, передані Елайджі, будуть негайно витрачені на наркотики, в результаті чого в Елайджі не залишиться активів, щоб забезпечити себе.

Заява завершується твердженням, що Шер «невпинно працювала, щоб змусити Елайджу пройти курс лікування і надати йому необхідну допомогу». Вона нібито не змогла обговорити його переваги щодо призначення тимчасового опікуна через його «нинішній психічний та фізичний стан».

Слухання з тимчасової ухвали призначено на 5 січня 2024 року, а слухання з постійної ухвали пройде 6 березня 2024 року.

Раніше ми писали, що зірку оскароносного фільму «Паразити» Лі Сон Гюна знайшли мертвим.