Українська виконавиця Катерина Бужинська розповіла фанам про сімейне свято. У середу, 27 грудня, молодші діти співачки від шлюбу із болгарським бізнесменом Димитаром Стойчевим відзначають день народження. Двійнятам Катерині та Дмитру виповнилося 7 років.

Читайте також: Зірка «Венздей» Емма Маєрс знялася для глянцю у сукні українського бренду

На своїй сторінці в Інстаграм Бужинська оприлюднила перші фото та відео зі святкової вечірки. На свіжих кадрах можна побачити, що Катя вирішила вбратися на день народження в образ Мальвіни, а Мітя вибрав джинсовий костюм та білий гольф. Іменинників розважали аніматори в костюмах Посіпаки і Пеппі-Довгої панчохи. 

На кількох знімках з'явився і святковий торт, оформлений у блакитному та жовтому кольорах, зі свічками та фігурками улюблених мультяшних героїв доньки та сина Бужинської. 

«Мої Дорогі, Кохані Дмитрик і Катеринка! Ви вже такі дорослі і святкуєте 7 День Народження!  Ви — наша гордість і любов! Нехай вас завжди супроводжують: щастя, здоров’я, успіхи у навчанні, таланти, везіння та невичерпна енергія у досягненні ваших мрій. Щасливої вам долі і Божого Благословіння!!! Люблю вас безмежно!!!», — звернулася співачка до своїх спадкоємців.

Гортайте карусель, щоб подивитися вcі відео та фото:

Раніше ми писали, що син Шварценеггера оголосив про заручини з моделлю.