Катерина Бужинська за кілька днів до Нового року відзначатиме день народження своїх менших дітей – двійні. 27 грудня Дмитровій й Катерині виповниться по 7 років. Сьогодні, 19 грудня, у себе в інстаграмі народна артистка України продемонструвала сина.

Читайте також: Дочка Мадонни показала півголі посиденьки на пляшках і блиснула тату на сідниці

На передноворічній світлині, у геолокації котрої вказана Софія (Болгарія), 44-річна білявка зображена з нащадком біля прикрашеної ялинки. Деякі користувачі похвалили Дмитра за красу, сплутавши його із сестрою:

Источник: instagram buzhynska

Источник: instagram buzhynska

Катерина Бужинська народила двійню від другого офіційного чоловіка, болгарського підприємця Дімітара Стойчева. Вона живе з ним у шлюбі з 2З квітня 2014 року. До цього виконавиця підтримувала стосунки з пластичним хірургом Володимиром Ростуновим, від якого має дочку Олену (хоча Ростунов заперечував своє батьківство). Дівчинці 7-го січня 2024-го виповниться 17. А першим законним артистки був продюсер Юрій Квеленков.  

Читайте також: У кліпі ТНМК знялися дочка гітариста гурту, яка нещодавно народила, і син Пелиха

Раніше ми писали, що Слава Камінська привітала сина з нагоди його 10-річчя, продемонструвавши світлини дитини в різні роки. На знімках представлена і її дочка, а також обранці.