Українська фітнес-тренерка Аніта Луценко, яка стала відомою після зйомок шоу каналу СТБ "Зважені та щасливі", вперше за довгий час порадувала підписників сімейним знімком. На своїй сторінці в Інстаграм знаменитість показала, як виросла її єдина дочка.

Читайте також: «30 років блаженства»: Мішель Пфайффер привітала чоловіка із перлиновим весіллям

На свіжому фото Аніта та її 7-річна спадкоємиця Мія позували на камеру в парних образах. Зіркове сімейство приміряло теплі спортивні костюми сірого кольору. В описі до кадру Луценко оприлюднила список із 16-ти правил виховання дочки.

Зокрема знаменитість розповіла, що до 10 років не планує дозволяти Мії самостійно користуватися гаджетами. Увечері Аніта разом із дівчинкою читає щонайменше 20 сторінок, а після школи обов'язково запитує, як пройшов навчальний день. За словами Луценко, Мія самостійно обирає, що їсти, і після основної страви може не обмежувати себе у десерті. А ось із напоїв вона вживає лише воду.

Також Аніта додала, що ніколи не кричить на дочку і, тим більше, не піднімає на неї руку. А якщо це станеться, зірка відразу запишеться до психолога.

Раніше ми писали, що Melovin зізнався, як дізнався про невиліковну хворобу, і розсекретив діагноз.