Британська співачка Келлі Осборн, яка є молодшою ​​дочкою Оззі та Шерон Осборнів, поділилася зворушливою фотографією свого сина Сідні. 39-річна знаменитість привітала свою єдину дитину від коханого Сіда Вілсона з гурту Slipknot з першим днем ​​народження.

Читайте також: Оголошено ім'я найсексуальнішого чоловіка 2023 року

На своїй сторінці в Інстаграм Келлі показала, як купає малюка у ванні та зізналася, що останній рік був найчарівнішим у її житті завдяки народженню первістка.

«Спостерігати, як ти ростеш, навчаєшся і стаєш маленькою людиною, це найбільша радість, яку я коли-небудь відчувала. Найчарівніший зв’язок, який я коли-небудь відчувала, це зв’язок, який я відчуваю з тобою. Раніше кохання було лише словом, яке я думала, що розумію. ЗАРАЗ я справді розумію, що таке любов. Я назавжди в боргу перед тобою за те, що ти навчив мене сенсу краси та істини кохання. Що ще я можу сказати, крім того, що я люблю тебе», — звернулася до іменинника Осборн.

Пізніше знаменитість поділилася відео, яке зняла під час святкування. Судячи з кадрів, Келлі вирішила поєднати день народження Сідні з Гелловіном. У ролику можна побачити торт у формі привиду, безліч корисних закусок, чорно-білі декорації у вигляді привидів і котлів з кип'яченою водою та ігровий майданчик.

Сідні був одягнений у білу сорочку і чорну краватку-метелика, тоді як його батьки носили чорні вбрання. Для найменших гостей вечірки як сувенір були запропоновані чорні джинсові куртки.

Раніше ми писали, що Приходько відреагувала на скандальне відео з Потапом у Дубаї.