Старша донька української співачки Олі Полякової пояснила, чому пішла з лондонського університету BMus, та розповіла, де продовжить здобувати музичну освіту. За словами 18-річної Марії, вона відрахувалася з британського внз, оскільки в українській музичній школі отримала більше знань, ніж у BMus.

Читайте також: Найбільш високооплачувані мертві знаменитості 2023 року: рейтинг Forbes

Дівчина додала, що разом з однокурсницею подала документи на вступ до американського музичного коледжу Берклі (Berklee College of Music) у Бостоні. Маша розсекретила, що її взяли на зимовий курс навчання. 

«Я відрахувалася з англійського вузу, оскільки поступила до американського вузу Berklee College of Music на зимовий курс. Нам з однокурсницею дуже не подобалося навчання там, тому що дуже слабкий рівень. Ми провчилися 12 років у музичній школі. В нас великі знання були.. Вона поступила туди, їй прийшло підтвердження. І вона така: "Ну давай, ну поступи". І я теж подала документи і, врешті, поступила. Ще й з дуже гарною знижкою», — розповіла Маша Полякова.

Варто зазначити, що Оля Полякова два місяці тому повідомила про те, що Марія вступила у Києві до Національної музичної академії України імені Петра Чайковського на композиторське відділення. Поки невідомо, чи забрала документи зі столичного внз донька співачки, чи поєднуватиме з навчанням у Берклі.

Раніше ми писали про суму аліментів, яку Аль Пачіно виплачуватиме Нур Альфаллах на утримання сина.