Українська виконавиця Alyosha дала перше інтерв'ю після повернення до України. Учасниця Євробачення-2010 у перші місяці повномасштабної війни виїхала за кордон і повтора року прожила у США разом із трьома дітьми. Днями ведучий Слава Дьомін на своєму YouTube-каналі опублікував відео, де Alyosha відверто розповідає про те, скільки грошей їй знадобилося, щоб забезпечити комфортне життя для себе, 10-річного Романа, 7-річного Марка та 3-річної Марії в Америці.

Читайте також: «Буду підкидати тебе, поки є сили»: Андрій Бєдняков забавно привітав дочку з 8-річчям

За словами знаменитості, їй не довелося орендувати житло, оскільки вона жила в будинку своєї свекрухи. Крім того, мама Тараса Тополі та його вітчим допомагала невістці з вихованням синів та дочки. Alyosha зізналася, що не рахувала, яку суму витратила за півтора року, проте додала, що гроші на її українській банківській картці закінчилися. А більшу частину доходу з виступів вона віддавала волонтерам у Варшаві. Співачка розсекретила, що за місяць заробляла не більше п'яти тисяч доларів.

«Те, що в мене було на гривневій картці, я не пам’ятаю, коли там закінчилися гроші. Паралельно я виступала на якихось заходах і щось отримувала. Але те, що я отримувала, більшу частину я завжди відправляла у Варшаві волонтерам, які купували необхідні речі для солдат, гуманітарку. Тому я навіть порахувати не можу», — поділилася Alyosha.

Раніше ми писали, що Нікітюк показала, як спілкується з Притулою з відеозв'язку