Голлівудська акторка, режисерка і експосол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі найняла свою молодшу дочку як помічницю. Як повідомляє Page Six, 15-річна Вів'єн Джолі-Пітт допомагатиме зірковій мамі у підготовці до майбутньої бродвейської постановки «Аутсайдери».

«Вів нагадує мені мою матір (Маршелін Бертран ред.) тим, що вона зосереджена не на тому, щоб бути у центрі уваги, а на тому, щоб підтримувати інших творчих людей. Вона дуже вдумлива і серйозно ставиться до театру і старанно працює, щоб краще зрозуміти, як зробити свій внесок», — сказала Джолі у заяві для видання.

Читайте також: Зірка «Гри престолів» Софі Тернер у день народження чоловіка запостила їхнє спільне фото в однакових піжамах

Джерело, близьке до 48-річної Анджеліни, сказало, що Вів'єн «закохалася» в музичну адаптацію роману Сьюзан Елоїзи Гінтон 1967 року, коли вона супроводжувала свою маму на світову прем'єру в Сан-Дієго, штат Каліфорнія, на початку цього року.

«Анджеліна водила свою дочку Вів'єн у театр з того часу, як вона була маленькою дівчинкою. Анджеліна і Вів'єн зустрілися із С.Е. Гінтон, яка була приблизно того ж віку, що й Вів'єн, коли вона написала роман», — пояснив інсайдер.

Вів'єн Джолі-Пітт / Источник: Getty Images

Крім того, джерело відзначило, що розмова з Гінтон надихнула володарку «Оскара» взяти на себе роль головного продюсера бродвейського шоу. Інше джерело з оточення Джолі, сказав, що вона хоче, щоб мюзикл «знайшов відгук у молоді».

«Вона хоче, щоб команда слухала і працювала з молодими людьми на кожному етапі шляху, і щоб їхні голоси були провідними у втіленні цієї постановки в життя на Бродвеї», — пояснив інсайдер.

Раніше ми писали, що зірка «Одного разу під Полтавою» Ганна Саліванчук показала, як змінювалися її зачіски.