Американська акторка Румер Вілліс, яка є старшою дочкою Брюса Вілліса від шлюбу з Демі Мур, через чотири місяці після народження первістка показала, як оформила дитячу разом із чоловіком, музикантом Дереком Річардом Томасом.

Читайте також: «Боялася побачити своє місто знищеним»: Заріцька вперше під час війни відвідала рідний Харків

На своїй сторінці в Інстаграм вона розмістила кілька фотографій, де продемонструвала інтер'єр кімнати крихітки Луетти, яка з'явилася на світ 18 квітня. Зіркова мама вирішила прикрасити все у бежевих, коричневих та персикових тонах.

У кімнаті можна побачити дитяче ліжечко, невеликий диван, плюшеві іграшки та двоспальне ліжко для батьків дівчинки. Окремо Румер і Дерек зробили гардеробну для дочки з чорним комодом. На стіни вони повісили гітару, сімейні фото, картини та зображення тварин.

«Малечі Луетті пощастило! Гортайте, щоб заглянути до затишної дитячої кімнати Румер Вілліс, створеної спільно з Crate and Kids. "Я хотіла створити цілий світ, щоб фантазія Лу могла розгулятися. Мені просто хотілося багато кольорів, химерності та чарівництва, подібного до того, що моя мама прищепила нам у нашому дитинстві"», - йдеться в описі до фотодобірки.

Раніше ми писали, що Ірина Білик зняла жартівливе відео з Дімою Коляденком на заправці.