Українські ведучі та зіркове подружжя Інна і Тімур Мірошниченко з'явилися на обкладинці відомого журналу з трьома дітьми. Лише кілька днів тому пара забрала з дитбудинку у Житомирі 2-річного хлопчика, якого вони офіційно всиновили.

Фотографія сім'ї Мірошниченків у новому складі з'явилася у свіжому номері глянцю Viva! за серпень 2023 року. Це перший кадр, де можна розгледіти обличчя прийомного сина Інни та Тимура. Також у фотосесії взяли участь старші діти коментатора Євробачення — 5-річна Мія та 3-річний Марк.

В інтерв'ю журналу Мірошниченки розсекретили, що обрали для прийомного сина незвичайне ім'я Марсель. Також вони розповіли, чому хлопчик опинився в дитбудинку і які у нього проблеми зі здоров'ям.

«Народився передчасно і важив всього 1 кг 400 г — це було критично мало. Від нього відмовилися в пологовому будинку. Наступного дня провели операцію, тому що деякі органи були нерозвинені настільки, що це було несумісно з життям. Після цього його перевели в інтенсивну терапію на 4 місяці. Тільки ближче до 5-го місяця він вийшов на показники, з якими мав народитися. Коли лікарі його стабілізували, перевели до дитячого будинку, де він і жив, допоки не зустрів нас. У цей проміжок часу його біологічні батьки жодного разу не з’являлися», — поділився Тимур.

Раніше ми писали, що зірка серіалу «Ейфорія» Ангус Клауд помер у 25 років.