Чотириразова чемпіонка світу з pole dance Наталія Татарінцева розповідає підписницям про зміни своєї фігури після народження первістка. 33-річна зірка проєктів «Україна має талант-2021» та «Танці. World of Dance» і її чоловік-хореограф Женя Кот 10 липня стали батьками дівчинки, якій дали ім'я Леля.

Читайте також: Дімопулос пояснила, чому не відмовилася від спілкування з росіянами після початку війни

Через п'ять днів після пологів Наталія без сором'язливості продемонструвала, який зараз вигляд має її тіло в білизні. В інстаграм-сторіз спортсменка запостила коротке відео та фото, де позувала у гардеробній в топі персикового відтінку та в білих мереживних трусиках. Зіркова матуся розсекретила, що вже схудла на сім кілограм, і подякувала за підтримку своїх прихильниць.

«Вага на день пологів: 67,5 кг. Вага сьогодні: 60,5 кг. Дякую дівчатам за шалену підтримку в директі з приводу моєї форми зараз, мого живота та нового шраму. Це дуже цінно. А я хочу підтримати дівчат, які зараз вагітні і переживають з приводу набряків і цилюліту. Набряки з ніг зовсім сходять, обличчя меншає. Груди, щоправда, тепер потребують більше увагу і турботи, але тіло загально відчуває легкість, і енергії, попри втому, якось більше. А скільки кохання всередині з'явилося — це пипець», — заспокоїла майбутніх мам Татарінцева.

Наталія Татарінцева показала фігуру після пологів instagram.com/tatarintseva.kot

Наталія Татарінцева показала фігуру після пологів instagram.com/tatarintseva.kot

Раніше ми писали, як колеги Шеннен Догерті відреагували на її смерть.