Переможець «Танців із зірками-2019» Женя Кот та його дружина, чотириразова чемпіонка світу з pole dance Наталія Татаринцева, через три дні після оголошення вагітності зізналися, що чотири роки не могли зачати дитину.

Читайте також: Дочка Пола Уокера оголосила про розлучення з чоловіком після двох років шлюбу

На своїй сторінці в Інстаграм зіркова пара розповіла, що їм ставили діагноз безпліддя. Після року роботи з репродуктологом Кот та Татаринцева були готові до процедури ЕКЗ, але потім відмовилися від цієї ідеї.

На початку листопада цього року Наталія зробила кілька тестів на вагітність, які виявились позитивними. Щасливе подружжя близько двох місяців приховувало радісну новину, щоб оголосити її у світле свято Різдва.

«Ми намагались завагітніти 4 роки. Нам ставили діагноз — безпліддя. Ми рік працювали з репродуктологом і вже були готові на ЕКО… А потім обійняли один одного і вирішили просто чекати поки до нас прийде наше ЧУДО. Тим часом кохались, жили наше життя, створювали нові проєкти і були готові до всього, що до нас приходить. А прийшло НАЙОЧІКУВАНІШЕ в найнеочікуваніший момент. І ми до цього готові», — написали у загальному дописі Євген та Наталія.

Раніше ми писали, які знаменитості стали батьками в 2023 році.