Популярна українська співачка Наталія Могилевська сподівається, що незабаром стане мамою, хоча сумує, що не народила дитину раніше. Про це вона заявила у новому інтерв'ю для ведучого та журналіста Дмитра Гордона.

Читайте також: Женя Кот та Наталія Татаринцева вперше стануть батьками

48-річна Народна артистка пояснила, чому так і не змогла завагітніти. Вона довгий час ставила музичну кар'єру на перше місце і відкладала особисте життя на потім. Знаменитість розсекретила, що майже 10 років у неї не було стосунків.

За словами Наталії, вона вирушила до Індії, щоб набути якостей, за які чоловіки цінують жінок — терпіння, милосердя, гнучкість, ніжність, уміння бути за плечем.

«Чесно, я не наважилася, тому що в мене не було чоловіка. Спочатку я думала лише про кар'єру. Далі в якийсь момент я зрозуміла, що якщо я сама не змінюсь, якщо я сама не стану хорошою дружиною, яка не зациклена на своїй роботі, нормальною подругою, нормальною жінкою, то до мене не прийде нормальний чоловік. І в мене перспектива в цьому сенсі була така собі. В Індії я працювала над тим, чи є в мені жіночі якості. Я з'ясувала, що все по нулях. Тож я з цим працювала. Я думала: "Ну зараз я півроку попрацюю, вийду заміж і будуть діти". Знаєш, скільки років я була самотньою? 10! 10 років! Успішна, відома людина, на мою думку, симпатична жінка, — я 10 років була самотньою», — поділилася Могилевська.

Нагадаємо, що співачка двічі була заміжня. З бізнесменом Дмитром Чалим вона розлучилася у 2005-му після року шлюбу, а у 2006-2011 роках була дружиною підприємця Єгора Долініна. Нині Могилевська мешкає у заміському будинку під Києвом зі своїм новим коханим, якого приховує від преси.

Раніше ми писали, які знаменитості стали батьками в 2023 році.