Гурт Олександра "Фоззі" Сидоренка й Олега "Фагота" Михайлюти Танок на майдані Конґо здійснив прем'єру кліпу на пісню "Знайди мене". В екранізації композиції "про любов у ці непрості часи", як зазначено в її описі на ютюбі, взяли участь нащадки гітариста бенду, а також покійного друга Фоззі Ігоря Пелиха:

"У кліпі знялись: Іван Пелих (син Ігоря Пелиха, відомого телеведучого й продюсера), військовослужбовці, які пройшли Бахмутський напрямок фронту – Ярослав Верьовкін (гітарист гурту ТНМК, нині солдат ЗСУ), Софія Верьовкіна (дочка Ярослава, також служить у ЗСУ, на момент знімання була при надії й 27.11.2023 народила сина під час наймасовішої атаки російськими дронами Києва (це перший онук в гурті ТНМК), увесь склад гурту ТНМК, співробітники АТ "Укрзалізниця" й прості перехожі, які проводжали своїх близьких на потяг".

Читайте також: У ТНМК з'явився перший дід: онука народила дочка гітариста

Про те, що 21-річна Софія Вєрьовкіна народила сина, в інстаграмі колективу повідомили 28 листопада.

Источник: youtube ТНМК

Іван Пелих 2001 року народження. До широкомасштабного вторгнення працював оператором. Зокрема, знімав відео за допомогою дронів. Після 24 лютого 2022 року вирішив використати навички керування такою технікою в ТРО.

Источник: youtube ТНМК

Ігоря Пелиха не стало 8 травня 2009-го черз ДТП. Телеведучому було 35 років. Окрім Івана, він став батьком двох доньок.

Читайте також: "Ну шо ти, Ігороня?": Фоззі виставив знімок із нульових із Пелихом

Раніше ми писали, що свій дім на Чернігівщині, дітей і чоловіка-колегу показала в новому кліпі Ната Жижченко, вокалістка гурту Onuka.