Американська акторка, співачка та підприємниця Періс Гілтон заявила, що народження дітей за допомогою сурогатного материнства було для неї важким рішенням, оскільки вона мріяла бути вагітною.

Читайте також: Ексдружина Олега Собчука показала переписку, де співак налаштовує проти неї дочку

У прем'єрному епізоді другого сезону документального серіалу «Закохана Періс» (Paris In Love)  43-річна світська левиця пояснила, чому відмовилася від ідеї самостійно народжувати. За словами Гілтон, вона постійно перебувала в центрі уваги і переймалася тим, що надмірна популярність може негативно вплинути на здоров'я та безпеку її спадкоємців.

«Мені дуже сподобався б цей досвід вирощування дитини в животику, відчуття поштовхів і всіх цих захоплюючих моментів, але моє життя було настільки публічним. Тому, хоча дитина біологічно моя та Картера, ми вирішили, що її виносить сурогатна мати», — поділилася Періс.

Чоловік Гілтон, Картер Реум, повторив ці побоювання за Періс та їхнього сина і розповів про бачення майбутнього їхньої родини.

«Тепер, маючи сім'ю з Періс, ми хочемо, щоб наша родина зросла і була нормальною, а не завжди називалася дітьми Періс Гілтон. Ми маємо думати про безпеку. Коли ми йдемо на фермерський ринок, одна річ, якщо хтось зупиняється і просить Періс сфотографуватися. Зовсім інша річ, коли дитина їде у візку. Я не думаю, що ми знаємо все, що на нас чекає в цій подорожі, але ми просто вирішуватимемо цю проблему в ході справи», — сказав він.

Нагадаємо, що в січні сурогатна мама народила парі сина Фенікса, а минулого тижня подружжя оголосило про народження другої дитини — дочки Лондон.

Раніше ми писали, що Антоніна Хижняк оголосила про розлучення з Олександром Боднаром.