Сьюкі Вотерхаус підтвердила, що вагітна і чекає на первістка від бойфренда Роберта Паттінсона. 31-річна модель, співачка та акторка повідомила радісну новину 19 листопада під час виступу на фестивалі Corona Capital у Мехіко.

[read_also article_id=7373269" /]]Сьюкі пожартувала, що одягла все блискуче, щоб відвернути увагу публіки від її вагітності. На сцені вона з'явилася у короткій бузковій сукні, лосинах тілесного відтінку, бежевих чоботях та світлій короткій шубі. Кумедний ролик з офіційним підтвердженням чуток з'явився в Інстаграм-акаунті MTV Latin America.

«Я сьогодні така блискуча, бо подумала, що це може відволікти вас від чогось, що відбувається. Я не впевнена, чи працює це», - сказала Сьюкі і продемонструвала свій кругленький животик.

Вотерхаус зустрічається із 37-річним виконавцем ролі Едварда Каллена у серії фільмів «Сутінки» з 2018 року, і на початку 2023-го вони почали жити разом. Вперше чутки про вагітність з'явилися місяць тому після виходу пари на щорічний гала-концерт кампанії GO у Лос-Анджелесі.

Раніше ми писали щосолістка KAZKA Заріцька розсекретила дату весілля з Тараненком.