Ісланський актор, стронгмен та ексбаскетболіст Гафтор Бйорнссон через три тижні після оголошення про вагітність дружини повідомив трагічну новину. Виконавець ролі Грегора «Гори» Клігана у серіалі «Гра престолів» та володар титулу «Найсильніша людина планети-2018» написав в Інстаграм про смерть другої дитини.

Читайте також: Чоловік Ангелини Усанової зрадив їй з найкращою подругою

За словами зірки, у його коханої Келсі Генсон стався викидень із затримкою, через що дівчинка з'явилася на світ мертвонародженою на 21-му тижні вагітності 8 листопада. Гафтор зізнався, що вже вибрав ім'я дочки. Малятко збиралися назвати Грейс Морган.

«Після помітного зменшення рухів ми виявили, що її серце перестало битися. Словами неможливо описати наш біль від цієї втрати або наше щастя від можливості проводити час з нашою донькою. Вона абсолютно красива, зі світлими віями та бровами та маленькою усмішкою для мами й тата. Любов, яку ми відчуваємо до неї, надзвичайно велика. Горе, яке ми відчуваємо, буде з нами назавжди, але також і любов. Усі наші надії та мрії про неї були відібрані в нас, але я знаю, що знову буду з нею. Її дух живе через нас і її братів і сестер. Ми просимо вас поважати нашу конфіденційність, оскільки ми сумуємо про цю нестерпну втрату. Дякую всім за добрі слова та підтримку», — звернувся до фанів Бйорнссон.

Раніше ми писали, що колишня дружина Остапчука відверто розповіла про секс на першому побаченні.