У колишнього учасника гумористичного проєкту «Дизель шоу» Олега Іваниці, який зараз служить у ЗСУ, та його дружини Лани під час повномасштабної війни народилася перша спільна дитина. Про поповнення у сім'ї актор розповів у програмі «ТСН Наодинці».

Читайте також: Ді Капріо влаштував вечірку з нагоди свого 49-річчя: хто потрапив до списку гостей

Під час інтерв'ю 45-річна знаменитість оголосила стать та ім'я новонародженої дитини. За словами Олега, кохана подарувала йому сина Ореста. Іваниця розсекретив, що хлопчик народився два місяці тому.

«У мене є троє дітей, які кровні, і донька Лани — Анітка — теж моя дитинка. Сумарно четверо. Оресту зараз два місяці. Це прекрасно, коли ти бачиш, як формується людинка. Спочатку просто жодної реакції, потім вона тебе вже помічає, потім у неї з'являється прототип усмішки на обличчі. Це прекрасно», розповів він.

Також Олег зізнався, що із нинішньою дружиною познайомився на сайті знайомства. Після тривалих переписок пара організувала першу зустріч у парку в Умані. Телезірка покликав заміж кохану у перші дні після повномасштабного вторгнення Росії. Весілля відбулося влітку 2022 року.

«Весілля, це так голосно сказано. Були я, Лана, моя мама і людина, яка займалася зніманнями. От ми утрьох зайшли, розписалися, пішли і випили ігристого. Гучного весілля не було, адже не було ані бажання, ані ресурсів», зізнався актор.

Нагадаємо, що перший шлюб Іваниці розпався наприкінці 2010-х років. Від цих стосунків у нього є син Остап та дочка Ольга.

Раніше ми писали, що Монатик розсекретив найдорожчий подарунок своїй дружині Ірині.