Намібійська модель Біаті Прінслу поділилася подробицями народження своєї третьої дитини від чоловіка, фронтмена гурту Maroon 5 Адама Левіна. Колишній ангел Victoria's Secret у підкасті The Mother Daze вперше розсекретила стать молодшого спадкоємця, який народився в січні 2023 року.

Читайте також: Леся Нікітюк розповіла про стан Богдана Буша, у якого виявили рідкісне захворювання

35-річна Прінслу детально описала пологи, на яких був присутній Левін, і зізналася, що після двох дівчаток у них нарешті народився хлопчик. Зіркова мама розповіла, що син народився на 10 днів пізніше зпізніше терміну. Коли почалися сутички, вона та її 44-річний чоловік вирушили до лікарні, де вона відмовилася від епідуральної анестезії та пологів у воді,. А потім розповіла більше про досвід Адама, який був присутній на всіх трьох пологах.

«Йому найбільше подобалося спостерігати за цим, бути поряд і допомагати мені пройти через це... і люди теж казали йому, що робити, щоб допомогти мені. Я почувала себе такою пов'язаною з ним», — пояснила вона.

Левін не лише підтримував дружину під час пологів, а й перерізав пуповину їхньому синові. «Він шульга, тож… ножиці, це завжди безлад», — пожартувала Беаті, додавши, що чоловік «так нервував».

Раніше ми писали, що Наталія Васько таємно вийшла заміж.