Українська ведуча Катерина Осадча висловилася про одну з рис свого характеру та поділилася архівними фото дворічної давності. На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіс 40-річна зірка телепроєктів «Світське життя» та «Голос країни» зізналася, що дуже нетерпляча і зараз вчиться чекати.

Читайте також: Дочка Полякової після двох місяців в українському внз вступила на навчання у США

При цьому Осадча додала, що дев'ять місяців в очікуванні народження дитини не здавалися їй дуже довгим періодом. Знаменитість поділилася спогадами про третю вагітність під час пандемії коронавірусу.

Катерина оприлюднила два знімки 2021 року, де вона з уже великим животиком відпочивала на морі, і перший кадр із професійної фотосесії з новонародженим сином Данилом.

«Я нетерпляча у вирішенні будь-яких питань. Не розумію і не можу просто сидіти і чекати. Хочу, аби все було ще на вчора, особливо в гуманітарних питаннях. Але зараз я вчуся чекати, працювати довго на один результат, радіти маленьким перемогам, вірити в те, що все вийде, навіть якщо це дуже довгий шлях. А потім я подумала, що народження дитини чекаємо дев’ять місяців. І це не здається нам супер довго. Поринула в спогади. Час, коли пандемія здавалася нам найтяжчим випробуванням. Тож гарна справа дуже швидко не виходить», — поділилася думками дружина Юрія Горбунова.

Катерина Осадча Фото: instagram.com/kosadcha

Катерина Осадча Фото: instagram.com/kosadcha

Катерина Осадча під час третьої вагітності Фото: instagram.com/kosadcha

Катерина Осадча під час третьої вагітності Фото: instagram.com/kosadcha

Катерина Осадча з молодшим сином Фото: instagram.com/kosadcha

Раніше ми писали про суму аліментів, яку Аль Пачіно виплачуватиме Нур Альфаллах на утримання сина.