Українська акторка, ведуча програм «Ранок вдома» та «Дочекаюся» на каналі «Дім» Лілія Ребрик зізналася в ексклюзивному інтерв’ю виданню VIVA!, що чекає на третю дитину.

«Зважитися народжувати під час війни дуже відповідально і насправді дуже важливо! Бо в такі важкі часи ти даєш нове життя», каже телеведуча. 

Стать малюка майбутні батьки не ще знають, але зіркова мама зізнається, що для них немає абсолютно ніякого значення, хто це буде: хлопчик чи дівчинка. «Звичайно, я вже до кісточок мама дівчаток. Якщо третя дитина буде дівчинкою, то і я, і Андрій вже знаємо, як з ними бути. А хлопчик – це абсолютно новий цікавий досвід, ми теж готові до нього. Подивимося. Найголовніше – щоб дитина була здоровою, щоб нарешті закінчилася ця клята війна, щоб ми відчули спокій на рідній землі й продовжили будувати щасливі родини, мріяти та бути щасливими. Людина має бути щасливою! А в нас прийшли і відібрали це право. Але ми сильні, і навіть зараз, всупереч обставинам, вчимося бути щасливими», коментує Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик вагітна втретє / Источник: Viva.ua

Також ведуча каналу «Дім» розповіла, як зберігає психологічну стійкість в умовах постійного неспокою: «Так влаштований організм вагітної жінки – вона абстрагується від зовнішніх стресів й акумулює всю енергію на собі. Я дуже глибоко це відчуваю, бо стала спокійнішою, повільнішою, менше хвилююся. Тільки з родиною я можу зберігати цю психологічну стійкість, коли я поруч з ними».

Лілія Ребрик і Андрій Дикий чекають на третю дитину / Источник: Viva.ua

На питання, чи буде Лілія Ребрик йти в декрет, ведуча відповіла: «У мене така робота, що я завжди знаходила в собі сили й бажання поєднувати її з материнством. Головне, щоб війна закінчилась. Поки я можу поєднувати роботу і носити під серцем дитину, поки я можу одночасно ще виховувати двох доньок – я буду це робити. У мене є енергія сили, і коли я при надії, енергії ще більше. Але якщо я відчую, що треба взяти паузу і посидіти вдома з дитиною, я зроблю це. Можу взяти час на те, щоб відчути себе мамою трьох, бути поруч щомиті. А якщо відчуватиму, що потрібна на роботі й зможу це безболісно поєднувати, то працюватиму».

Раніше ми писали, що дочка Ніни Матвієнко поділилася новими деталями майбутнього похорону знаменитої мами.