Британська акторка та засновниця кінокомпанії «Бон-Бон-Люм'єр» Бонні Райт уперше стала мамою. Радісну новину 32-річна виконавиця ролі Джіні Візлі у фільмах про Гаррі Поттера повідомила на своїй сторінці в Інстаграм увечері, 27 вересня.

Читайте також: Колишня дружина Віталія Кличка показала, який вигляд мала 23 роки тому

У новій публікації Райт розповіла, що 19 вересня народила своєму чоловікові-бізнесмену Ендрю Лококо сина. Пологи пройшли вдома. Хлопчик отримав від зіркових батьків ім'я Еліо Оушен. Також Бонні поділилася першою офіційною фотографією спадкоємця, де він мило спав у шапочці і костюмчику в коричневу смужку.

Зазначимо, що первісток пари народився через півтора року після їхнього весілля на фермі в Екологічному центрі в Сан-Хуан-Капістрано, Каліфорнія.

«Передай привіт Еліо Оушену Райт Лококо, який народився вдома у вівторок, 19 вересня. Ми всі здорові та щасливі. Ми з Ендрю так закохані в наше сонечко! Ми дуже вдячні нашій групі народження, яка тримала нас за руки протягом усього часу і зробила цю подорож такою радісною та розширеною. Народження — це найдивніший досвід! Наші ідеальні та люблячі акушерки Тіффані та Тейлор, наша мудра та чудова дула Патті наш лікар Фаббі. У ці цілющі післяпологові дні нас відвідали ангели, дякую і дякую за неймовірно інформативний курс, який я пройшла на перших тижнях вагітності. Родильники неймовірні! Нарешті, дякую Ендрю, моя скеля під час народження буквально, коли я так міцно притискалась до тебе, і ти ніколи не вагався. У Еліо найніжніший люблячий тато. Гаразд, гормональний емоційний наддовгий підпис закінчено!», — написала актриса.

Раніше ми писали, що Сергій Танчинець оголосив про розлучення з дружиною Ганною за пару днів до кришталевого весілля.