Відома українська блогерка Саша Бо (Олександра Тарнавська), яка невдовзі стане мамою втретє, розповіла підписникам, як змінилася її фігура за тридцять тижнів вагітності. В Інстаграм-сторіс 28-річна зірка Мережі зізналася, що на сьомому місяці важить на 9 кілограм більше за початкову вагу в 52 кілограми.

Читайте також: Фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна знялася у фотосесії разом із батьками

Саша розсекретила, що з новою вагою та розтяжками почувається впевненішою, ніж коли у неї була струнка талія. Вона зазначила, що це все завдяки її чоловікові Платону та шанувальникам, які роблять їй безліч компліментів щодня. 

«Я набрала вже 9 кг, але почуваюся королевою. З бочками, животиком і розтяжками я набагато впевненіша, ніж була колись. Ловлю себе на думці: "Чому?". Щодня мій чоловік робить мені 1001 комплімент. Під фото отримую сотні коментарів про те, як мені личить вагітність та як це красиво. В інтернеті абсолютно всі впевнені, що вагітні форми — це найкраща жіноча фігура. Хіба це не своєрідна афірмація? Кожна вагітна жінка почне сяяти! От би й не вагітним робили компліменти або хоча б не цькували за зовнішній вигляд. Було б менше психічних розладів та комплексів», — поділилася своєю думкою Олександра.

Крім того, блогерка розповіла, що їй доводиться часто купувати нову білизну та написала, як змінилися параметри її фігури. За словами Саші, в талії вона набрала ще 25 см, об'єм грудей збільшився на 8 см, а в стегнах додалося 7 см.

Як змінилися вага та параметри фігури Саші Бо під час третьої вагітності Фото: instagram.com/sashaabo

Як змінилися вага та параметри фігури Саші Бо під час третьої вагітності Фото: instagram.com/sashaabo

Раніше ми писали, що Сергій Танчинець оголосив про розлучення з дружиною Ганною за пару днів до кришталевого весілля.