Молодший брат американської акторки, співачки та підприємниці Ліндсі Лохан Дакота днями прилетів до Дубаю, де зараз мешкає його знаменита сестра з чоловіком, арабським фінансистом Бадером Шамасом, та їхнім первістком.

Читайте також: Старша дочка Мозгової привітала Пономарьова з 50-річчям та показала рідкісні фото із сімейного альбому

На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіс Дакота спочатку розмістив спільне селфі з Ліндсі, яке вони зробили в авто і написав: «Добре провів час з тобою (як завжди). Так вдячний бути тут для вашого первістка, я люблю тебе більше, ніж можу висловити словами, ти найкраща, Ліндс».

Ліндсі Лохан та її брат Дакота ©instagram.com/dakotalohan

Пізніше хлопець розсекретив, що вже познайомився зі своїм маленьким племінником Луаєм, який народився трохи більше трьох тижнів тому. На своєму першому публічному знімку син Ліндсі позував у дитячому ліжечку. Акторка не любить ділитися подробицями особистого життя, тому заборонила братові показувати обличчя спадкоємця. «Побачимося пізніше, малюк Луай», — звернувся до племінника Дакота Лохан.

Брат Ліндсі Лохан показав перше фото із її сином ©instagram.com/dakotalohan

Раніше ми писали, що Сандра Буллок та Браян Рендалл зіграли таємне весілля на Багамах за три роки до його смертельного діагнозу.