Іспанська модель, дівчина футболіста Кріштіану Роналду - Джорджина Родрігес - поділилася пережитим за 2022 рік у 2 сезоні свого реаліті шоу на Netflix "Я - Джорджина", трейлер якого вже вийшов. Торік, під час вагітності двійнят, пара втратила одного з дітей – хлопчика.

Джорджина зізнається, 2022 рік став для неї одночасно найгіршим і кращим. Вона вдячна коханому, який надав їй підтримку та допоміг впоратися з горем через втрату дитини.

"Понад 40 мільйонів людей стежать за мною, але ніхто не знає, що я насправді відчуваю… Цього року у мене був найкращий і найгірший момент у моєму житті в одну мить… Життя тяжке. Життя продовжується. У мене є причини рухатися далі і бути сильною," - висловилася Родрігес.

Про смерть одного з новонароджених близнюків стало відомо у квітні 2022 року. Дівчинка спромоглася вижити, і її народження дає сил зірковим батькам сподівається на щастя.

Зазначимо, що Роналду має п'ятеро дітей. Старший син Кріштіану-молодший народився 2010 року, мати невідома. У 2017 році у футболіста з'явилися близнюки Єва та Матео, народжені сурогатною матір'ю. Цього ж року Джорджина народила йому дочку Алану Мартіну. У 2022 році на світ з'явилася Белла Есмеральда.