25 жовтня на ВДНГ відбудеться перша подія із циклу заходів від Благодійного віденського балу для дорослих та дітей та радіостанції Ретро FM.

Мода на створення та відвідування яскравих подій заради піару вже в минулому. Кожна подія має бути результатом свідомої діяльності компанії та організатори мають розуміти як їх заходи сприяють розвитку людини та благополуччю всіх сфер нашого життя - розповідає організатор Благодійного віденського балу в Україні, Марина Ігнатуша.

Організатори Благодійного віденського балу в Україні та радіостанція Ретро FM розпочинають цикл подій які будуть присвячені розвитку особистості людини.

Щорічний Благодійний віденський бал у Києві відбудеться у квітні 2021 року і буде присвячений Україні, її виразному минулому, сьогоденню та майбутньому. Лейтмотивом віденського балу-2021 стане Україна в динамічному розвитку сьогодення. Також, буде розкрита тема екології, якій буде присвячений Дитячій віденський бал. Основну увагу буде спрямовано на важливість розвитку відповідальності людини перед екологією майбутнього, в якому сучасні діті відіграють важливу роль. Ми прагнемо, щоб кожна наша подія розкривала тему усвідомлення, що саме ми, своїм стилем життя, відношенням до себе та суспільства, формуємо національну ідентичність.

Віденський бал 2021 року стане місцем для об’єднання найкращого із сучасного культурного життя країни, яка заговорить зі світом мовою культурної дипломатії.

До цього часу організатори планують провести серію клубних зустрічей де всі бажаючи зможуть пізнавати корисну інформацію яка допоможе їм розвиватись в різних напрямках. Дізнатись як побудувати екологічні відносини в родині та суспільстві, краще зрозуміти себе та починати впроваджувати культуру свідомого образу життя.

І так як Благодійний Віденський бал збирає на одному майданчику разом дітей, молодь та дорослих, потоки інформації будуть розподілятись на різні клуби.Так будуть започатковані Клуби для молоді та дітей, а також Клуб здорового батьківства, де актуальні знання для свого розвитку можуть отримувати батьки та ті хто тільки планує їми стати. Клуб для молоді буде своєрідним майданчиком для освоєння нових навичок з особистого розвитку, це допоможе молодим людям відчути своє покликання, розкрити свої таланти та проявити себе і в своїй професійній сфері.Так планується серія тренінгів з особистого розвитку, майстер-класів з театрального та ораторського мистецтва, танцювальні та творчі вечори з можливістю застосувати отримані знання.

“Теоретичних знань наразі дуже багато, їх можна отримати в любій формі та в любій кількості, але часто вони залишаються теоретичними, тому що зазвичай викладаються як певний алгоритм дій на конкретну ситуацію. Але за один день в нас виникає стільки ситуацій, що не вистачить жодних алгоритмів, щоб все прописати та ще й влучно примінити. Тому нам важливо передати людині знання, які допоможуть їй розуміти себе та свої вчинки, розвинути культуру свідомого способу життя та привити жагу до саморозвитку, самомотивації, самопізнання та зробити свій розвиток невпинним та стійким. І наші клуби будуть платформою де кожен зможе одразу ж примінити отримані знання та проявити розкриті таланти, а також, проговорити свої успіхи або розібратись у складнощах. Так, у квітні наступного року під час Благодійного Віденського балу на паркеті зберуться люди які вже пройдуть певний шлях у становленні своєї особистості, вибудують екологічні відносини один з одним та прийдуть на подію щоб зустрітися з людьми, які стали рідними за цей час, щоб з радістю та натхненням проявити спільно розкриті таланти. Ми хочемо, щоб кожна людина яка відвідає наш бал глибинно розуміла навіщо це їй потрібно та як це впливає на її життя, щоб наша подія стала точкою відліку з якої людина зрозуміє, що її світогляд змінився назавжди.” - розповіла організатор Благодійного Віденського балу в Україні, Марина Ігнатуша.

Так як однією з важливих складових балу є благодійність, в серії подій з підготовки до балу організатори проведуть культурний форум з меценатства та філантропії на якому зберуть як існуючих так і майбутніх меценатів. Мета форуму - сформувати нове відношення та розуміння культури благодійності в основі якої знаходиться філантропія, як одна із складових  благополуччя та процвітання суспільства. Філантропія - одна з небагатьох мов, на який ми можемо говорити з іншим світом та вчитись осмислювати соціальні наслідки своїх інвестицій.   

І уже в наступні вихідні, 25 жовтня на ВДНГ пройде перша подія для дорослих та дітей яка буде присвячена екології в усіх сферах нашого життя. Організатори проведуть тренінги для молоді та батьків де розкажуть про екологію здорових відносин та баланс сфер життя. Для дітей відбудеться творчий майстер-клас та екскурсія у музей метеликів.Теплу атмосферу доповнять дружні бесіди за чашкою запашного какао з печивом в затишному кафе Coffee Lover на території виставкового комплексу. Для молоді також відбудеться творчій танцювальний вечір. Також, дорослі та діти з’єднаються за спільним та важливим заняттям, а саме, зроблять висадку дерев на території ВДНГ та дізнаються більше про те, що таке екологічне садівництво.

Дата: 25 Жовтня

Час: 11:00-15:00 для дітей та батьків, 14:00-18:00 для молоді

Місце проведення: ВДНГ, прт. Академіка Глушкова,1

Для реєстрації учасників телефонуйте: 

Діти 097 690 32 39 Марина Велько

Молодь 063 404 23 97 Ірина Миколайчук

Для акредитації ЗМІ: irina@brandberg.com.ua