Всесвітній День Серця 29 вересня став тепер не тільки приводом запостити зворушливе фото в Інстаграм, а й шансом будь-якому охочому зробити свій внесок у лікування дітей України від хвороб, пов'язаних з серцем!

Навесні цього року фонд «Твоя Опора» став членом Всесвітньої Федерації Серця. Така підтримка міжнародної організації - велика подія для нашої країни. І, звичайно, до цього дня ми готували масштабну кампанію, аби привернути увагу суспільства до проблем серцево-судинних захворювань. Від них, нагадаємо, на сьогоднішній день, вмирає близько 1000 дітей в рік. Але карантин вніс свої корективи - всі оффлайн заходи фонду довелося скасувати!

Але ніщо не здатне скасувати наше бажання розвивати культуру благодійності в країні і реально показувати, що хороша ідея - це півшляху до успіху!

 Так, за два місяці акції «Дорога Добра» фонд, продаючи благодійні горнятка, зібрав майже два з половиною мільйони гривень на закупівлю необхідного обладнання в дитячий операційний блок Інституту ім. Миколи Амосова. Сума велика для нинішніх часів, але недостатня, щоб закрити потрібний збір в 3 385 972,20 грн.

 І ми зважилися на експеримент, який навряд чи б раніше міг поєднуватися з благодійністю, але сьогодні цілком в дусі часу! Ми розіграємо крутий, найновіший Iphone 11PRO на 512 GB, його надала компанія «Нова Пошта», серед підписників  Маші в соціальних мережах! Саме, розіграємо, за... благодійний внесок, який можна зробити на сайті www.dobro.ua.

 Чим більше пожертвувань в 200 грн. зробила людина, тим більше в неї шансів виграти новенький Iphone! Хто знає, можливо, це стане новим способом залучення донорських коштів в новій реальності?

Ми дуже розраховуємо на медійну підтримку цього проекту, не тільки тому що це реальний шанс зібрати потрібну суму і вже до нового року дати лікарям можливість проводити операції на дитячих серцях на новітньому обладнанні; але і тому, що благодійність - це не тільки перерахована сума, а й посильна взаємодопомога!

Дякуємо вам!

Голова опікунської ради фонду «Твоя Опора»  Марія Єфросиніна.

 Засновниця БФ «Твоя Опора»  Валерія Татарчук.