Дочь популярной телеведущей и актрисы Лилии Ребрик и известного хореографа Андрея Дикого 6-летняя Диана снялась в сериале “Сердце матери“.

Читай также: Дочь Лилии Ребрик сыграла главную роль в сериале “Сердце матери“

Достижением дочери Лилия похвасталась на своей странице в Instagram. Звезда призналась, что на момент съемок была занята уходом за новорожденной младшей дочерью Полиной, и поэтому не смогла поддержать Диану.

Также Ребрик рассказала, что вся их семья будет смотреть сериал “Сердце матери“ и отметила, что героиня Дианы появиться в 11 серии.

“Ми вже з нетерпінням чекаємо на серіал “Серце матері“, який починається сьогодні о 21.00 на каналі Україна. В ньому 24 серії, йтиме він по буднях (з понед. по четвер). Це перша така велика роль Діани у кіно. Щоправда її героїня стартує з 11 серії і вже буде до кінця. Удачі, донечко. Коли Діана активно знімалася - я народжувала))). Потім період з новонародженою Поліною віднімав багато часу, і бути поряд з Діаною під час зйомок майже не було можливості. Вона поводила себе як справжня доросла маленька актриса. Пишаюся! Вірю в неї. Ну і будемо дивитися разом,“ - сообщила Лилия Ребрик.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ми вже з нетерпінням чекаємо на серіал «Серце матері», який починається сьогодні о 21.00 на каналі Україна. В ньому 24 серії, йтиме він по буднях (з понед. по четвер). Це перша така велика роль Діани у кіно. Щоправда її героїня стартує з 11 серії і вже буде до кінця. Удачі, донечко . Коли Діана активно знімалася- я народжувала))). Потім період з новонародженою Поліною віднімав багато часу, і бути поряд з Діаною під час зйомок майже не було можливості. Вона поводила себе як справжня доросла маленька актриса. Пишаюся! Вірю в неї. Ну і будемо дивитися разом ... #серцематері #каналукраїна #серіал #дикадіана @diana_wild_dyka

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Напомним, ранее Лилия Ребрик очаровала Сеть милым снимком своих дочерей.