Львів'янка Юлія Магдич не перший дизайнер, який “захопив в полон“ міжнародну модну спільноту своїми колекціями, які присвячені українському національному одягу. Проте саме вона змогла залишити помітний відбиток в душах фешионіст. 

1. У Юлії Магдич немає спеціальної освіти

Читай також: Made in Ukraine: речі з особливою енергетикою від Solodka Dolya

Вона буквально з молоком матері увібрала любов до національного одягу. Її бабуся займалася ткацтвом, а мама – прикрашала речі вишивкою. Саме вони прищепили майбутньому дизайнеру любов до етніки.

П'ять речей, які ти маєш знати про дизайнера вишиванок Юлію Магдич / modaoperandi.com

2. Вона вірить у символізм вишивки

Така багата спадщина не могла не вплинути на світогляд Магдич. Сукні і вишиванки дизайнера розшиті традиційними українськими орнаментами, які несуть у собі віковий символізм. Юлія вірить, що будь-який візерунок зберігає в собі певне сакральне значення.

3. Особливістю бренду є мікс традицій та сучасності

Читай також: Галина Олещук: Вишиванку потрібно розвивати окремим від моди трендом

Якщо згадати ще одного мегапопулярного дизайнера за кордоном – Віту Кін, то ми можемо відмітити, що вона, порівняно з Магдич, не вдається до радикальних експериментів з фасоном. А Юлія, навпаки, створює сучасні силуети для сучасної жінки. 

П'ять речей, які ти маєш знати про дизайнера вишиванок Юлію Магдич / instagram.com/yuliya_magdych

4. У Магдич є прихильниці серед зірок

Вишиті плаття Юлії в своїх гардеробах мають Злата Огнєвич, Оля Полякова, Катя Осадча, Джамала і Тіна Кароль. Відмітили надбання дизайнера і зарубіжні знаменитості – Ксенія Собчак і Келлі Осборн.

5. Юлія – визнана ікона стилю

Не кожен український дизайнер може похвалитися ідеальним відчуттям стилю. Але це не про Магдич. Вона підкорила український бомонд своїми виходами в вишиванках. Хочеш переконатися в тому, що Магдич гідна звання ікони стилю? Дивись Instagram дизайнера – @yu_magdych

Дивись відео з презентації вишиванок Юлії Магдич:

%video597163%