Навіть війна не може перешкодити двом закоханим серцям узаконити свої стосунки. Військовослужбовці розписуються зі своїми половинками у військовій частині чи на блокпостах. Поранені українці грають весілля у лікарні. А пари, які ховаються від ракетних ударів, офіційно стають чоловіком та дружиною у метро чи інших бомбосховищах.

Читайте також: Зірка «Сутінок» Роберт Паттінсон вперше з'явився на червоній доріжці зі своєю дівчиною

Багато українських знаменитостей також зважилися на важливий крок під час військових дій. Згадуємо, хто із зірок зіграв весілля після вторгнення РФ на територію нашої країни.

Оксана Черкашина та Зоя Лактіонова

Акторка фільму «Клондайк» Оксана Черкашина зіграла весілля із режисером Зоєю Лактіоновою. Церемонія відбулася у листопаді у Варшаві в українському стилі.

Сергій Журавльов та Юліана

Зірка серіалів «Клятва лікаря» та «Папік-2» Сергій Журавльов, який служить у ЗСУ, у вересні одружився зі своєю дівчиною Юліаною.

Анна Трінчер та Олександр Волошин

Акторка серіалу «Школа» та учасниця «Дитячого Євробачення-2015» Анна Трінчер у вересні офіційно стала дружиною блогера Олександра Волошина.

Євген Козлов та Юлія Буйновська

У вересні українські актори Євген Козлов та Юлія Буйновська розписалися у РАЦСі та відзначили цю подію у колі найближчих людей. Закохані відмовилися від весільних вбрань та прийшли на церемонію у повсякденному одязі коричневого кольору.

Саша Бо та Платон Тарнавський

Відома блогерка Саша Бо у вересні вдруге вийшла заміж. Обранцем зірки став Платон Тарнавський, з яким вона довгий час була у дружніх стосунках.

Олександр Кривошапко та Марія

Фіналіст першого сезону «X-фактора» Олександр Кривошапко у вересні одружився втретє. Його дружиною стала косметолог та волонтерка на ім'я Марія.

Євген Синельников та Наталія Кліпа

Читайте також: Підсумки 2022 року: найгучніші розлучення зарубіжних зірок

Один із ведучих програми «Орел і решка» Євген Синельников освідчився своїй коханій у березні у Бучі під час ворожих обстрілів. Весільна церемонія пари пройшла у серпні у напівзруйнованому будинку.

Весілля Євгена Синельникова Фото: instagram.com/synelnykov_yevgen
Весілля Євгена Синельникова Фото: instagram.com/synelnykov_yevgen

Андрій Рибак та Аліна Смірнова

Учасник «Холостячки» та «Ліги сміху» Андрій Рибак у серпні зіграв весілля з моделлю Аліною Смірновою. Цю подію пара відзначила в одному із столичних закладів на даху пентхауса.

Анна Остапенко та Олександр Невзоров

У липні відбулося весілля Анни Остапенко, яка зіграла Соню у першому сезоні серіалу «Перші ластівки», і музиканта та актора Олександра Невзорова.

Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа

Головний герой «Холостяка» Іраклі Макацарія знайшов своє кохання поза проектом. Через 6 років після виходу сезону за його участю 37-річний продюсер одружився з Лізою Чічуа, яка молодша за нього на 17 років. Весілля пари відбулося у липні в Грузії.

Олег Сенцов та Вероніка Вельч

Відомий український режисер та колишній політв'язень Олег Сенцов, який зараз воює на сході України, у липні одружився вдруге. Його дружиною стала кандидат політичних наук та директор з адвокації американської компанії Ridgley Walsh Вероніка Вельч. У пари нещодавно народилася перша спільна дитина.

Віктор Циганков та Романа Прокопович

Наприкінці червня український футболіст Віктор Циганков одружився зі своєю дівчиною Романом Прокоповичем. Закохані влаштували урочисту церемонію у Києві на березі Дніпра.

Георгій Бущан та Вікторія

У червні воротар «Динамо» та збірної України Бущан одружився вдруге з дівчиною на ім'я Вікторія.

Весілля Георгія Бущана Фото: instagram.com/alina_dorotiuk_
Весілля Георгія Бущана Фото: instagram.com/alina_dorotiuk_

Макс Девізорів та Світлана Гордієнко

Зірка серіалу «Перші ластівки», який зараз служить у ЗСУ, одружився зі своєю колегою, акторкою Світланою Гордієнкою наприкінці травня. У РАЦСі Макс з'явився у військовій формі.

Єлизавета Глінська та Максим Большаков

Переможниця «МайстерШефа-2» та суддя «МайстерШефа. Професіонали» вдруге вийшла заміж за свого коханого Максима Большакова у травні. Для скромної церемонії у столичному РАЦСі пара вбралася у вишиванки.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: