24 та 25 грудня у торгово-розважальному центрі Gulliver відбудуться затишні сімейні кінопокази українських фільмів. Особливістю події стане місце проведення – укриття на -1 поверсі ТРЦ. Вхід для всіх вільний.

24 грудня в укритті пройде день теплих кінопоказів. У програмі: 

  • 10:00 - 12:00 «Сторожова Застава» (1:51)

  • 12:30 - 14:00 «Фокстер та Макс» (1:26)

  • 14:30 - 16:00 «Іван Сила» (1:29)

  • 16:30 - 18:00 «Микита Кожум'яка» (1:25)

  • 18:30 - 19:30 «Пригоди Котигорошка та його друзів» (0:48)

Вже 25 грудня о 13:00 до центрального атріуму ТРЦ завітає Святий Миколай, який підготував для діток багато подарунків. Та завітає Миколай не просто так, а щоб особисто запросити малечу та батьків до перегляду новорічної сімейної комедії – «Пригоди S Миколая». 

Фото: пресслужба
Фото: пресслужба

Разом з Миколайчиком стрічку презентує режисер Семен Горов, сценарист Антон Базелінський та актори фільму. Показ фільму запланований на 15:00.

«Без перебільшень «Пригоди S Миколая» – фільм, з якого починаються зимові свята. Захоплива та кумедна історія, неочікувані герої та неймовірні пейзажі українських Карпат – все, аби чудово провести час у колі сім’ї», – Марія Каель, продюсерка фільму «Пригоди S Миколая» та співорганізаторка заходу.  

Святкової атмосфери цього дня додасть різдвяний вертеп та діджей-сет з новорічними треками. А в укритті на малечу чекатимуть справжні собаки-терапевти, з якими можна буде бавитися, спілкуватися та обійматися. 

Фото: пресслужба
Фото: пресслужба

«Ми хочемо подарувати дітям новорічну казку, надихнути особливою різдвяною атмосферою, але зробити це максимально безпечно. Тому підготували неймовірну програму з Миколайчиком, колоритним вертепом та теплими кінопоказами в укритті. Запрошуємо всіх 24 і 25 грудня до ТРЦ Gulliver», – коментує Катерина Жураківська, маркетинг-директорка ТРЦ.

Кінопокази в укритті ТРЦ Gulliver є частиною міжнародного благодійного проєкту на підтримку дітей України «Колискова КіноКраїни», започаткований благодійним фондом Св. Миколая та компанією Big Hand Films.