Експерти E-Katalog розповіли про найцікавіші особливості китайського флагмана.

Найяскравіший дисплей

Xiaomi 13 Ultra оснащений 6,74-дюймовим Super AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю 3200 х 1440 р, підтримкою HDR10+ та Dolby Vision, а також підвищеною частотою оновлення (120 Гц). Його пікова яскравість досягає 2600 ніт, що є рекордним показником на ринку. Попереднім лідером вважається Oppo Find X6 Pro з дисплеєм на 2500 ніт.

4 x 50 Мп

На задній панелі розмістилися одразу 4 потужних 50-мегапіксельних сенсори з оптикою від Sony, розроблені спільно з легендарним брендом Leica. Основний 1” модуль Sony IMX989 має змінну діафрагму f/1.9 - f/4.0, що дозволяє отримувати яскраві та світлі знімки як у сонячний день, так і вночі. Смартфон також може похизуватись одразу трьома системами оптичної стабілізації та 5-кратним оптичним зумом.

Топове «залізо»

«Серцем» Xiaomi 13 Ultra став найпотужніший мобільний процесор у світі — однокристальний Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. 

Максимум пам’яті

Всі версії смартфона отримали вражаючі 16 ГБ ОЗП, а ось обсяг флеш-пам’яті відрізняється: на порталі порівняння цін в інтернеті https://ek.ua/ua/ представлені версії на 256 ГБ, 512 ГБ або 1 ТБ.

MIUI 14

Xiaomi 13 Ultra поставляється з попередньо встановленою операційною системою Android 13, доповненою красивим та зручним користувацьким інтерфейсом MIUI 14.

Преміальний дизайн

Дисплей Xiaomi 13 Ultra покритий склом Gorilla Glass Victus, а кришка — якісною екошкірою, стійкою до зношування та забруднень. Навіть без чохла смартфон збереже товарний вигляд протягом тривалого часу.

Xiaomi 13 Ultra
Xiaomi 13 Ultra
пресслужба

Посилення сигналу

Нова антена, що раніше не застосовувалася в смартфонах, забезпечить повночастотне посилення мобільного сигналу для більш якісного зв’язку та швидкої передачі даних. Вона також включає окремий модуль спеціально для мереж 5G.

Вологозахист

Максимальний рівень захисту IP68 дозволяє смартфону витримувати не тільки потрапляння під дощ, а й 30-хвилинне занурення у прісну воду на глибину до 1,5 м. Завдяки цьому його можна використовувати, наприклад, для створення яскравих підводних селфі або відео в басейні.

Видатна автономність

Завдяки технології Quick Charge 4.0 та 90-ватному зарядному пристрою батарея на 5 000 мАг підзарядиться від 0% до 100% всього за півгодини. Xiaomi 13 Ultra також підтримує одну із найпотужніших бездротових зарядок на ринку (50 Вт, 100% за 49 хвилин).

Безмежний функціонал

Вимірювання серцевого ритму через екран, найшвидший Wi-Fi 6E, підтримка DC Dimming, ІЧ-порт для керування домашньою технікою — далеко не повний перелік технологічних переваг моделі. Xiaomi 13 Ultra — смартфон, якому точно є чим вас здивувати! 

Дізнатись більше та порівняти ціни моделі в інтернеті можна на E-Katalog.