Мама Ганна переховувалася з ними в холодному підвалі, де не було ані електрики, ані їжі. Батько з першого дня пішов служити. Вранці 10 березня вони дізналися про його смерть.

Ці пів року давалися сім’ї не легко. Їх, як і багатьох, торкнулася фінансова криза, депресивні стани, пов’язані не лише з війною, а і з питаннями «Коли повернеться тато?» До цього складалися невтішні прогнози щодо опалення взимку та термінів війни. Здавалось, що в цьому всьому немає місця для несподіванок, але диво завжди стається тоді, коли його зовсім не чекаєш.

Дівчата поїхали на море за кордон. Сім’я ніколи не мала великих статків, тому мрії були дуже простими та щирими. Звичайно, головними бажаннями залишається зустріч із татом та закінчення війни, але також знайшлося місце і для подорожі-мрії. Кілька місяців тому дівчата стали підопічними БФ «Діти Героїв», який опікується дітьми, що втратили батьків унаслідок війни. Саме ці благодійники завдяки партнерам здійснили мрії дівчат, а зараз разом з агенцією Rocketmen утеплюють українські сім’ї напередодні зими.

тут


«Вікторія відпочивала на морі в Іспанії. Цілий місяць вона могла насолоджуватися морськими пейзажами, а також побувала в парку розваг «ПортАвентура Ворлд», що хоча б віддалено нагадало дочці, як це бути просто дитиною без ракет, дронів та літаків над головою«, — коментує мама дівчинки.


Окрім мрій, у сімей залишається багато нагальних потреб, таких як теплий одяг, обігрівачі, дрова та інші засоби утеплення. Щоби допомогти фонду, креативна онлайн-агенція Rocketmen запустила дизайн-марафон «Схвильовані». Агенція розробляє логотипи та віжуали 50 компаніям за донат у БФ «Діти Героїв».

Узяти участь може кожна охоча — від кондитерки до соціальної активістки, адже брендинг у сучасному світі необхідний будь-якій справі. Умови дуже прості та прозорі:

  • подати заявку, після чого ви отримаєте лист про підтвердження участі;

  • заповнити детальний бриф;

  • задонатити на суму, не менше 10 тисяч гривень на рахунок проєкту.

Головна ціль проєкту — зібрати 500 000 для дітей. Детальніше про марафон можна дізнатися тут.